Uitzending
DWDD - 30-3-2012

30-3-2012

DWDD

966 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de media-uitzending van vrijdag 30 maart zijn: Ron Fresen, Peter R. de Vries en Maxim Hartman. Tafeldame is Claudia de Breij en muziek is er van Chef'Special.

Elke laatste vrijdag van de maand blikken we in DWDD terug op de afgelopen televisiemaand. Met drie gasten bespreken we welke personen en kwesties dominant in de media aanwezig waren. Ook tonen de gasten hun favoriete tv-moment van de afgelopen maand. In de media-uitzending ook een compilatie van de beste TV Draait Door fragmenten van de afgelopen maand.

Ron Fresen
Wekenlang hebben de parlementaire verslaggevers bij het Catshuis gepost om maar iets van de besprekingen over de toekomst van ons land op te vangen. Ron Fresen is daar een van. Hij moest in deze tijd zonder nieuws toch verslag doen en wist van niets iets te maken.

Peter R. de Vries
Peter R. de Vries bespreekt de stelling van Buitenhof-columniste Naema Tahir; zij wil dat Pownews en soortgelijken van het Binnenhof moeten worden geweerd, zodat politici rustig hun werk kunnen doen.

Maxim Hartman
Maxim Hartman begon aan de tweede reeks van zijn programma 'Omroep Maxim' en vroeg het grote publiek vooral niet te kijken. Nu lijken de mensen zich daar echt aan te houden en heeft het absurdistische VPRO-programma niet meer dan honderdduizend kijkers. Opzet geslaagd?

Chef'Special
Chef'Special speelt als DWDD's huisband naast hun eigen muziek ook relevante nummers bij de onderwerpen.

In deze uitzending van DWDD waren Maxim Hartman en Peter R. de Vries te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 30 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie