Uitzending
DWDD - 28-3-2012

28-3-2012

DWDD

986 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast in de uitzending van woensdag 28 maart zijn o.a.: Jack de Vries, Prem Radhakishun, Armin van Buuren, Miss Nine en Jan Mulder. Tafeldame is Fidan Ekiz en nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn dicht. Meer informatie wordt hier later gepubliceerd.

Prem Radhakishun en Jack de Vries
Al drie weken lang wordt er rond de tafel gezeten in het Catshuis, maar vanmiddag werden de gesprekken onverwachts vroegtijdig afgebroken. De onderhandelingen gaan door een moeilijke fase en worden opgeschord naar morgenochtend. Geert Wilders zou gedreigd hebben een einde te maken aan deze onderhandelingen in het Catshuis. Prem Radhakishun en Jack de Vries praten over deze fase.

Armin van Buuren
Het gaat goed met de Nederlandse dj's! Armin van Buuren is wr uitgeroepen tot de beste dj ter wereld. Vorige week won hij in Miami de International Dance Music Award voor 'best global dj'. Daarnaast stak hij de awards voor de beste trance-track, beste radio mix show dj en de beste podcast in zijn zak en ook zijn label viel in de prijzen. De Nederlandse dj's R3had en Afrojack hadden ook succes. Vanavond is Armin van Buuren te gast en dj Miss Nine komt met hem mee.

Jan Mulder
Het einde van de maand is weer in zicht en dus zal Jan Mulder vanavond zijn maandelijkse 'Top 5 ergernissen' geven. Elke maand verzamelt Mulder die zaken die hem in de media opvielen en die hem - op zijn zachtst gezegd - irriteerden.

nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn
nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn is de huisdichter van De Wereld Draait Door. Vrijwel elke woensdag is hij te gast. Zijn pozie laat niemand onberoerd. Zijn gedichten, die gewoonlijk spontaan ontstaan, zijn altijd hyperactueel, grappig, verrassend, op de persoon en onnavolgbaar origineel.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op woensdag 28 maart door de VARA en Nick van de Wall. Te gast waren Armin van Buuren, Jack de Vries, Jan Mulder, nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn en Prem Radhakishun. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie