Uitzending
DWDD - 30-3-2015

30-3-2015

DWDD

1257 x bekeken | 0 reacties
7
Mark Tuitert en Michael Boogerd
Elke beroemde wielerwedstrijd heeft wel een ‘killerheuvel’ in zich: een steile klim waar renners op stuk gaan. Bij Parijs – Roubaix is dat het bos Wallers, in eigen land hebben we de Cauberg, die in de Amstel Gold Race al menig slachtoffer heeft gemaakt. Een korte, explosieve klim, en kort en explosief zijn de twee woorden die Olympisch Schaatskampioen Mark Tuitert het best typeren. Dus moest er een wedstrijd komen tussen hem en voormalig wielrenner Michael Boogerd, die ooit de Amstel Gold Race won. Hun wedstrijd is nu uitgegroeid tot een heus evenement: ‘De Amstel Radler Challenge’ en de koersdirecteur is Mark Tuitert zelf! Hij schuift aan met Michael Boogerd.

Peter Pannekoek en Stefan Pop
Bij een Roast wordt op een komische wijze één persoon, veelal een celebrity, afgezeken en belachelijk gemaakt. Nadat eerder Charlie Sheen, Pamela Anderson en David Hasselhoff werden geroast, was dit keer Justin Bieber aan de beurt. De Bieber Roast werd onlangs in Los Angeles opgenomen. Peter Pannekoek en Stefan Pop waren er bij!

Jim de Groot
‘The Passion’ is het jaarlijkse TV-evenement dat door KRO en EO op ‘witte donderdag’ wordt uitgezonden. Dit jaar wordt het verhaal van de laatste uren van Jezus door Robert Ten Brink verteld in Enschede, aangevuld met door BN’ers gezongen liedjes. Deze keer mag Jim de Groot de rol van Jezus spelen. David Grifhorst tekent ook dit keer voor de regie.

Muziek: Balthazar
Voor hun eerste twee albums ontving de Belgische indiepopband Balthazar een Music Industry Award voor ‘Beste Album’. Hierna stonden de vijf Vlamingen op grote festivals als Lowlands en Pukkelpop, en gingen zij op een uitgebreide Europese tour. Vandaag verschijnt het derde Baltazar-album ‘Thin Walls’ en speelt de band in de studio van DWDD!

In deze uitzending van DWDD waren Jim de Groot, Michael Boogerd, Mark Tuitert en Peter Pannekoek te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 30 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie