Uitzending
DWDD - 26-3-2015

26-3-2015

DWDD

1304 x bekeken | 0 reacties
5
Ronald Zonnevylle en Edo Brandt
Een vliegtuig van een goed aangeschreven maatschappij dat met helder weer boven Europa neerstort. Een raadsel, dat nu opgelost lijkt te zijn. De man die verantwoordelijk is voor het onderzoek naar de crash, Brice Robin, verklaarde vandaag dat vrijwel zeker is dat de co-piloot het vliegtuig moedwillig heeft laten crashen. Op audio van een gevonden zwarte doos is te horen dat de gezagvoerder is buitengesloten en probeert de deur van de cockpit in te rammen. Zonder reactie van de co-piloot, die niet buiten westen is, getuige zijn hoorbare, normale ademhaling. Wat heeft zich in de cockpit afgespeeld? En wat is het motief voor deze verschrikkelijke daad? We vragen het twee experts: Ronald Zonnevylle en Edo Brandt.

Muziek: AlascA
Mariachi trompetten, mondharmonica’s, banjo’s, uptempo schelle gitaren met galm, nét niet goed gestemde piano’s: met 'Prospero' van AlascA is het net alsof je een westernfilm binnenloopt. Ruim twee jaar hebben ze de tijd genomen om het vervolg op ‘Actors & Liars’ te perfectioneren. ‘Prospero’ wordt op 26 maart in de bovenzaal van Paradiso gepresenteerd. Daarnaast speelt de band een hoofdrol in de documentaire ‘Het Andere Geluid uit Volendam’, welke in mei wordt uitgezonden. Vanavond is AlascA te gast en worden de heren ondersteund door trompettist Bo Floor.

De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 26 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie