Uitzending
DWDD - 27-3-2015

27-3-2015

DWDD

1390 x bekeken | 0 reacties
5
Elke laatste vrijdag van de maand blikken we terug op de mediagebeurtenissen van die maand. We bespreken de meest opvallende momenten op tv en de tafelgasten dragen elk een fragment aan dat hen is opgevallen. De TV Draait Door is een best-of compilatie van de maand.

Gasten:

- Katja Schuurman. Zij lanceerde eind februari 'Katja's Bodyscan', een programma waarin zij 'haar lichaam ter beschikking stelt aan de wetenschap'. Levend en wel. Zo zagen we onder meer wat stress en slaaptekort met Katja deed.

- Xander van der Wulp is politiek verslaggever van de NOS. Hij blikt terug op de afgelopen Provinciale Statenverkiezingen en de bizarre capriolen van politici in verkiezingstijd.

- Maxim Hartman. Hij maakt zelf programma's voor echte mannen. Hij bespreekt het ontslag van echte man en TopGear-icoon Jeremy Clarkson.

Muziek: Typhoon
Media-uitzending, dus verzorgt onze huisband Typhoon de muzikale omlijsting. Bij elk onderwerp spelen zij een cover die thematisch aansluit bij het onderwerp aan tafel.

Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts
Ook bij deze media-uitzending is Marc-Marie natuurlijk de sidekick van Matthijs

In deze uitzending van DWDD was Marc-Marie Huijbregts te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 27 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie