Uitzending
DWDD - 2-4-2015

2-4-2015

DWDD

1436 x bekeken | 0 reacties
6
Piet de Visser
Vandaag verschijnt het boek ‘Voetbal als Medicijn’, de biografie van voetbalscout Piet de Visser. De inmiddels 80-jarige superscout reist nog steeds de hele wereld over om op zoek te gaan naar talent voor voetbalclub Chelsea. De voormalig voetbaltrainer zag velen sterren, zoals Messi, al aan de bal toen ze nog jonge voetballertjes waren. Zijn enthousiasme lijkt na al die tijd nog steeds niet te stoppen. Aan tafel: Piet de Visser.

Jacques Klöters en Frank van der Lende
Rock & Roll rebel Iggy Pop heeft een baan gekregen bij de prestigieuze BBC! Vanaf volgende week presenteert ‘the godfather of punkrock’ zijn eigen show op BBC Radio 6.

Wij moesten meteen denken aan die andere legendarische rebel die zijn eigen radioshow had: Bob Dylan. Van 2006-2009 presenteerde hij ‘Theme Time Radio’. De zwijgzame Dylan praatte daarin honderduit over zijn passies, belevenissen en uiteraard over muziek. Bij ons aan tafel radioroutinier Jacques Klöters en rookie Frank van der Lende.

Muziek: The Miseries
Tim Knol was toe aan iets anders en startte met 3 vrienden uit Hoorn een garagerockband. The Miseries. Voorafgaand aan de release van hun debuutalbum toert de band door Amerika met shows in New York, Los Angeles en het prestigieuze showcasefestival SXSW in Austin, Texas. Nu is hun titelloze debuutalbum uit en gaan de heren zich bewijzen in Nederland. Komende zondag, 5 april, houden The Miseries hun albumpresentatie in Bitterzoet, Amsterdam.

In deze uitzending van DWDD waren Jacques Klöters, Piet de Visser en Tim Knol te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 2 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie