Uitzending
DWDD - 3-4-2015

3-4-2015

DWDD

1205 x bekeken | 0 reacties
6
Weergave Christus in de geschiedenis
Vandaag is het Goede Vrijdag en zondag Pasen, de beeltenis van Christus is alom aanwezig. Maar de weergave van Christus is in de loop der jaren nogal veranderd. Herman Pleij is expert op dit gebied, hij richtte in ons Pop-up Museum al een zaal in met heiligenbeelden. Een klein college jezus weergeven: van jonge adonis tot bodybuilder met baard.

Carlo Boszhard over Willem Ruis
De legendarische quizmaster Willem Ruis zou deze maand 70 jaar geworden zijn. De flamboyante ster introduceerde het losse en ondeugende TV maken in ons landje, een sterk contrast met zijn voorgangers. Veel humor, grootse showballetten, enorme decors, internationale gasten, het kon niet op.

Voor Carlo Boszhard is Ruis het grote voorbeeld. Op zijn 11e tapete hij alles van Ruis op band om het uit zijn hoofd te leren, handig, want later stond hij zelf als presentator in enorme quizshows. Boszhard heeft ontdekt dat ook Willem Ruis enorm is geïnspireerd door een voorganger…

Muziek: Douwe Bob
Douwe Bob heeft een nieuwe single genaamd 'Pass It On'. Het gelijknamige album komt 15 mei uit. Voor de clip maakte hij een zogenaamde lyric-video waarbij je door Douwe Bobs timeline op Instagram scrolt. Kijk de video hieronder! Vanavond is Douwe bij ons in de studio en doet hij de nieuwe single voor het eerst.

In deze uitzending van DWDD waren Willem Ruis, Carlo Boszhard en Herman Pleij te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 3 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie