Uitzending
DWDD - 29-1-2014

29-1-2014

DWDD

1562 x bekeken | 0 reacties
7
In de uitzending van woensdag 29 januari: de cast van StartUp, Humberto Tan, Jan Mulder. Tafelheer is Beau van Erven Dorens, muziek is er van Jacqueline Govaert en Nico Dijkshoorn dicht.

StartUp geen succes
De Nederlandse soap ‘StartUp’ wordt sinds 6 januari 2014 door BNN op Nederland 3 uitgezonden. De serie, die elke werkdag te zien is op het oude tijdslot van DWDD, heeft te kampen met lage kijkcijfers en is wat dat betreft tot op heden geen succes. Vanavond is bijna iedereen van de cast van ‘StartUp’ te gast bij De Wereld Draait Door.

Top 5 ergernissen Jan Mulder
Jan Mulder geeft zijn maandelijkse 'Top 5 ergernissen'. Elke maand verzamelt Mulder die zaken die hem in de media opvielen en die hem - op zijn zachtst gezegd - irriteerden.

Humberto Tan
In 2010 schreef Humberto al een boek over inspirerende mannen, waarbij onder andere Edgar Davids, John de Mol en Ruud Gullit de revue passeerden.

Nu heeft de RTL Late Night presentator opnieuw een boek geschreven, maar ditmaal over de vrouwen die hem in zijn leven hebben geïnspireerd, zijn pad zijn gekruist of wiens ontmoetingen hem in zijn hele leven zijn bijgebleven.

Een boek over passie, doorzettingsvermogen en de unieke talenten van deze vrouwen. Vanavond komt hij aan tafel over 'Rondom Tan: Vrouwen' praten.

Muziek: Jacqueline Govaert
Haar solo album 'Good Life' kwam in 2010 uit en de single 'Overrated' was meteen al een hit. Voor haar tweede album nam Jacqueline Govaert de tijd. Zonder deadline begon ze met het schrijven van liedjes. In de zomer van 2013 vertrok ze naar L.A. om een plaat op te nemen. Op haar tweede album 'Songs to Soothe', dat op 21 maart 2014 verschijnt, gaat Jacqueline terug naar de basis. Ze zit achter de piano en zingt. Onlangs verscheen de eerste single 'Hear How My Heart Beats'.

In deze uitzending van DWDD waren Beau van Erven Dorens, Humberto Tan, Jacqueline Govaert, Jan Mulder en Nico Dijkshoorn te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 29 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie