Uitzending
DWDD - 31-1-2014

31-1-2014

DWDD

1086 x bekeken | 0 reacties
7
In de media-uitzending van vrijdag 31 januari: Yvon Jaspers, Floortje Dessing en Martin Šimek. Muziek is er uiteraard van huisband Tangarine, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Media-uitzending: fragment van de maand
Het is vrijdag en januari is bijna voorbij, dus vanavond nemen we de afgelopen tv-maand door. Steevast de eerste vraag: wat vonden onze gasten het meest opvallende moment?

Media-uitzending: Yvon Jaspers
Kijkcijferkanon Boer Zoekt Vrouw is natuurlijk niet meer weg te denken uit het Nederlandse tv-landschap. Al zes seizoenen lang, sinds 2004, haalt de boeren-datingshow torenhoge kijkcijfers. Maar het zevende seizoen is anders, want internationaal: de deelnemende boeren en boerinnen zijn geëmigreerd naar o.a. Tanzania en Canada, maar willen een partner uit de Hollandse klei. Wederom een doorslaand succes, bijna vier miljoen kijkers afgelopen week! Aan tafel: Yvon Jaspers.

Media-uitzending: Floortje Dessing
Floortje Dessing breekt kijkcijferrecords met haar reisprogramma ‘Floortje Naar het Einde Van De Wereld’. In de show reist ze met haar team naar opzienbarende afgelegen plekken op de de aardbol. Afgelopen donderdag keken er maar liefst twee miljoen mensen! Alleen Het Journaal en Wie is de Mol? trokken meer kijkers.

Media-uitzending: Martin Šimek
Martin Šimek is in Nederland bekend als tv –en radiomaker, maar was ooit tenniscoach. Bijvoorbeeld van Michiel Schapers die zich vanuit het niets op plek 25 van de wereldranglijst wist te plaatsen.

Šimek was zeer onder de indruk van de BBC-documentaire ‘The Man Behind The Racquet’, over het leven van tennisser Andy Murray. Daarin komen onbekende kanten van de tennisser naar voren, bijvoorbeeld dat zijn drang naar succes voortkomt uit een trauma dat hij opliep door de 'school shooting' in Dunblane in 1996.

In deze uitzending van DWDD waren Floortje Dessing, Martin Simek, Yvon Jaspers, Marc-Marie Huijbregts en Michiel Schapers te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 31 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie