Uitzending
DWDD - 3-2-2014

3-2-2014

DWDD

1676 x bekeken | 0 reacties
5
In de uitzending van maandag 3 februari 2014: Jeroen Spitzenberger, Anna Drijver en Barry Atsma, Henry Schut en Erben Wennemars, Guilty Pleasures met Jett Rebel en Eefje de Visser. Muziek is er van Birth of Joy. Tafeldame is Halina Reijn.

Jeroen Spitzenberger, Anna Drijver en Barry Atsma - 3-2-2014
Philip Seymour-Hoffman is gisteravond overleden. Aan een overdosis, volgens bronnen gevonden met een spuit in zijn arm. Hoe kan zo’n groot acteur blijkbaar zo eenzaam zijn? Of waren de vreemde en vaak ongelukkige types die hij speelde voor hemzelf niet zo vreemd?

Hoffman was niet in één genre te vatten. Hij speelde zware rollen in arthousefilms, bijvoorbeeld de totale sociale klungel in ‘Happiness’, maar wist net zo makkelijk een evil genius neer te zetten in kaskrakers als Mission Impossible III.

Een groot verlies voor de hele filmwereld. We bespreken met Jeroen Spitzenberger, Anna Drijver en Barry Atsma wat Hoffman voor hen heeft betekend.

Erben Wennemars en Henry Schut
Vrijdag beginnen de Olympische Spelen. Voor de NOS een megaproject: er gaat in totaal 230 uur tv, 90 uur radio en non-stop internetcontent gemaakt worden. Nieuw is de dagelijkse talkshow ‘NOS Studio Sportwinter’, gepresenteerd door Erben Wennemars en Henry Schut. Een dagafsluiter, met sporters, coaches en andere gasten, vanuit een eigen studio naast het Holland House in Sotsji. Onder anderen olympisch kampioenen Epke Zonderland en Marianne Vos, de in Rusland woonachtige mediamagnaat Derk Sauer en Erica Terpstra schuiven in ieder geval aan. Maar vanavond mogen de presentatoren bij ons aanschuiven!

Guilty Pleasures: Jett Rebel & Eefje de Visser

Zo fout, maar oh zo lekker: muzikale ‘Guilty Pleasures’. Van die liedjes uit je middelbareschooltijd die je nu stiekem luidkeels meezingt in de auto of zoetsappige crooners die je heimelijk onder de douche meeblèrt.

Ook muzikanten hebben zo hun heimelijke, onverwachte en misschien wel pijnlijke muzikale genoegens, die wij dan weer heel graag met ze bespreken.

Vanavond horen we van Jett Rebel en Eefje de Visser wat hun gênante, maar stiekem o zo fijne, guilty pleasures zijn!

2014 wordt het jaar van Birth of Joy
Deze drie getalenteerde rockers hebben wereldwijde platendeals, werken samen met de producer van Within Temptation en de masterer van The Black Keys en de Arctic Monkeys, én ze hebben net hun derde album 'Prisoner' uitgebracht.

Verwacht psychedelische rock of, zoals ze het zelf zeggen: 'Sixties on steroids'.

In deze uitzending van DWDD waren Anna Drijver, Barry Atsma, Erben Wennemars, Halina Reijn, Henry Schut en Jeroen Spitzenberger te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 3 februari door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie