Uitzending
DWDD - 3-6-2010

3-6-2010

DWDD

1492 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten in DWDD De Toegift van donderdag 3 juni zijn: Jan Peter Balkenende, Maurice de Hond, Jan Mulder, Yvon Jaspers en Nico Dijkshoorn. Muziek is er van The Souldiers en tafelheer is Felix Rottenberg. Live uitzending elke werkdag om 19:30 uur, herhaling om 23:50 uur.

Jan Peter Balkenende
Jan Peter Balkenende is sinds 2002 aansluitend in vier kabinetten minister-president van Nederland. Sinds 1 oktober 2001 is hij politiek leider van het CDA. Bij de verkiezingen van 2010 is hij, net als in 2002, 2003 en 2006 lijsttrekker van het CDA. Ook was hij onder meer bijzonder hoogleraar christelijk sociaal denken aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Felix Rottenberg
Felix Rottenberg is sinds 1997 actief als bestuurder, raadgever en televisiemaker, dat laatste voor de NPS en de VPRO (o.a. Tegenlicht). In 2002 maakte hij voor de NPS de 3-delige documentaire ‘De Akbarstraat’. In 2004 was hij ‘Zomergast’ en heeft al 10 jaar een politieke column in het Parool. Tevens is hij sinds 1985 op zaterdag op de radio te beluisteren met een lichtvoetige column in het programma Cappucino.

In DWDD is hij regelmatig te gast als poltiek commentator.

Maurice de Hond
Maurice de Hond is (ICT)ondernemer, maar bovenal bekend als opiniepeiler. Vanaf 1976 is hij in de media actief op het terrein van verkiezingsonderzoek. Eerst bij Vara’s ‘In de Rooie Haan’, daarna onder meer bij ‘Achter het Nieuws’ en ‘NOVA’.

The Souldiers
The Souldiers is een Amsterdamse band en is sterk beïnvloed door de soul, funk en blues. Oprichter Joost van Dijck speelde met zijn zussen Floor, Sofie en Cato en hun vader Paul in 'de Van Dijck Band'. Onder leiding van hun vader leerden ze live op te treden en in 'close harmony' samen te zingen.

The Souldiers zijn onze huisband gedurende onze extra politieke afleveringen van 31 mei tot en met 10 juni (De Toegift). Deze uitzendingen staan in het teken van de Tweede Kamer verkiezingen van 9 juni.

Yvon Jaspers
Yvon Jaspers is presentatrice van onder meer de kijkcijferhit 'Boer zoekt vrouw'. Dit programma was in het seizoen van 2009 weer een daverend succes.

Top 5 ergernissen van Jan Mulder
Jan Mulder geeft zijn top 5 Balkenende ergernissen. Wat stuitte Jan tegen de borst over de minister-president?

Nico Dijkshoorn
Nico Dijkshoorn is de huisdichter van De Wereld Draait Door. Elke woensdag is hij te gast en zorgt dan voor sterk wisselende reacties. Sommigen noemen hem een prutser, anderen vinden hem geniaal. Vast staat in ieder geval dat de poëzie van Nico Dijkshoorn niemand onberoerd laat. Zijn gedichten, die gewoonlijk spontaan ontstaan, zijn altijd hyperactueel, grappig, verrassend, op de persoon en onnavolgbaar orgineel.

In deze uitzending van DWDD waren Jan Mulder, Nico Dijkshoorn, Felix Rottenberg, Maurice de Hond, Yvon Jaspers en Jan Peter Balkenende te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 3 juni door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie