Uitzending
DWDD - 23-3-2015

23-3-2015

DWDD

3152 x bekeken | 0 reacties
4
Arjen Lubach
En weer was daar een spraakmakende actie van Arjen Lubach. Na een drone-filmpje van het Torentje (in Madurodam bleek) en een Macarena-dansende Pechtold opnieuw spektakel in zijn programma ‘Zondag met Lubach’. Lubach kondigde aan dat hij de nieuwe Farao der Nederlanden wil worden. Ja u leest het goed. Lubach wil met zijn actie de monarchie bekritiseren. Zijn plan is net zo stupide als het erfelijke koningschap. Middels een echt burgerinitiatief wil hij zijn plan in de Tweede Kamer laten bespreken. Daarvoor moet hij 40.000 mensen het initiatief laten tekenen, de teller staat na één dag al op meer dan 20.000…

Yvon Jaspers én alle boeren te gast!

Zondagavond wordt het achtste seizoen van Boer Zoekt Vrouw afgesloten met aflevering 13: ‘De Reünie’. Daarin wordt de allerbelangrijkste vraag beantwoord waar we met 4,5 miljoen mensen elke week naar hebben gesmacht: welke stellen hebben de echte ware liefde gevonden?

Bertie, Geert, Gert-Jan, Jan, Janko, Leo, Mario, Theo, Tom en Willem blikken terug op hun Boer Zoekt Vrouw-avontuur. Uiteraard samen met Yvon. Van een rustig leventje op het land naar een leven in de spotlights: hoe is dat hen vergaan? Wat zijn hun opmerkelijkste momenten? Kunnen ze nog wel rustig over straat? Kan de liefde gevonden worden tijdens een rit in de rollercoaster op het platteland? We horen het van ze aan tafel maandagvond.

Muziek: Radio Days
Het gaat goed met de band Radio Days. Coldplay tipte de Nederlanders al op hun site, ze traden op voor BBC Radio en stonden in het voorprogramma van Ilse DeLange. Nu ligt hun EP ‘B.O.O.M.B.O.X.’ in de winkels, electro en synthesizers gecombineerd met indie en gitaar. Opgenomen in een oude melkboerderij in Markelo gaat de plaat zeker de wereld veroveren!

In deze uitzending van DWDD waren Arjen Lubach en Yvon Jaspers te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 23 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie