Uitzending
DWDD - 27-2-2013

27-2-2013

DWDD

1537 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending onder meer: Eberhard van der Laan, Peter R. de Vries, Freddy Vaatsra, Nico Dijkshoorn, Mike Boddé, Traffassi, Tafelheer Ali B.

Eberhard van der Laan
De Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan maakte woensdagochtend in het Muziekgebouw aan 't IJ het programma bekend voor de Troonswisseling op 30 april. Hij noemde het 'een eer en een verantwoordelijkheid om als hoofdstad de Troonswisseling te mogen organiseren. Wij willen er een openlijke, feestelijke gelegenheid van maken'. Vanavond beginnen wij, samen met Eberhard van der Laan, vast met feestvieren!

Peter R. de Vries en Freddy Vaatstra
Vandaag begint de rechtszaak van één van de bekendste moordzaken in Nederland. De melkveehouder Jasper S. heeft, na 13 jaar te hebben gezwegen, bekend Marianne Vaatstra te hebben verkracht en vermoord. Hij verschijnt vandaag voor het eerst in het openbaar voor de rechtbank in Leeuwarden. Op 1 mei 1999 werd het lichaam van de 16-jarige Marianne Vaatstra gevonden in een weiland in Veenklooster. De melkveehouder uit Oudwoude werd op zondagavond 18 november aangehouden. Aan tafel: Peter R. de Vries en de broer van Marianne: Freddy Vaatstra.

Trafassi en Mike Boddé
In deze editie van muziekrubriek Changes weer een bijzondere combinatie: muzikant en cabaretier Mike Boddé wordt gekoppeld aan Trafassi, de band rond Edgar Burgos, bekend van de legendarische hit 'Wasmasjien' ('Kleine wasjes, grote wasjes', stop ze in de..). Samen zullen zij een nieuwe, verrassende versie neerzetten van een bekend, hedendaags nummer.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op woensdag 27 februari door de VARA. Te gast waren Mike Boddé, Ali B., Eberhard van der Laan, Peter R. de Vries, Edgar Burgos en Nico Dijkshoorn. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie