Uitzending
DWDD - 22-2-2013

22-2-2013

DWDD

1478 x bekeken | 0 reacties
5
Eveline Rethmeier en Martin Simek
Zondag en maandag wordt er gestemd in Italië. De afgeschreven Berlusconi is bezig met een ongekende inhaalrace, maar staat nog wel achter. Officieel mogen er geen peilingen meer worden gedaan, maar daar is een slim trucje voor. Peilers gaan namelijk wel door met hun werk. De site Notapolitica.it houdt peilingen die zogenaamd over paardenraces gaan, maar waarvan de namen verdacht veel op de kandidaten lijken. De paarden staan in werkelijkheid voor politieke partijen, en de snelheid waarmee zij rondjes draven is het percentage dat ze volgens de laatste peilingen zouden hebben. Het paard Berlusconi staat momenteel 3,5 ‘seconden’.

Barry Atsma, Thijs Römer en Willeke van Ammelrooy
Aanstaande zondag is het weer zover: de Oscars worden uitgereikt! Welke film zal de meeste gouden beeldjes in de wacht slepen? ‘Amour’ is maar liefst vijf keer genomineerd. Maar films als ‘Argo’ en ‘Life of Pi’ gooien ook hoge ogen. We speculeren met drie Gouden Kalf-winnaars over de kanshebbers, aan tafel: Barry Atsma,Thijs Römer, Willeke van Ammelrooy.

Douwe Bob
Douwe Bob was de winnaar van 'De Beste Singer-songwriter van Nederland' en deze week werd bekend dat hij op Pinkpop zal staan. Naar zijn zeggen de ‘absolute top’ van de festivals. Hij zal er nieuw materiaal laten horen van zijn aankomende album, dat vanaf mei in de winkels ligt.

Géza Weisz
Vermakelijk, puur en schaamteloos echt: de Amerikaanse serie Girls is een hit. In de vrouwenserie, die trouwens ook door mannen goed wordt bekeken, praten de vier hoofdpersonen met elkaar over wat hen in het dagelijks leven bezig houdt. En dat zonder enig blad voor de mond, zoals vileine vrouwen dat kunnen. Acteur Géza Weisz vindt het tijd voor een Nederlandse remake.

- Pieter Derks vat de week op komische wijze samen.
- Muziek is er van Caro Emerald
- Tafelheer is Ali B.

In deze uitzending van DWDD waren Willeke Van Ammelrooy, Barry Atsma, Ali B., Thijs Römer, Martin Simek, Geza Weisz en Douwe Bob Posthuma te gast. Door Caro Emerald werd er opgetreden in deze uitzending van DWDD. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 22 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie