Uitzending
DWDD - 1-3-2013

1-3-2013

DWDD

1614 x bekeken | 0 reacties
7
Deze media-uitzending: Jelle Brandt Corstius, Patty Brard en Paul Witteman. Muziek is er uiteraard van huisband The Kik, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Media-uitzending: Jelle Brandt Corstius
Vanavond media-uitzending. We nemen de afgelopen media-maand door met de gasten én de tafelheer. Ook bespreken we het mediamoment van elke gast.

Op 1 februari werd de SNS Bank genationaliseerd, de zoveelste bank die bezweek onder de torenhoge eigen ambities. Topman Sjoerd van Keulen, verantwoordelijk voor de fatale vastgoedbeleggingen, mocht echter zijn bonussen houden. Jelle Brandt Corstius maakte zich daar boos over en riep op om Van Keulen net zo lang lastig te vallen totdat hij zijn bonus zou teruggeven. Het werd breed uitgemeten in de media en Brandt Corstius kreeg het verwijt een volksgericht te hebben afgeroepen over de, inmiddels ondergedoken, ex-topman.

Media-uitzending: Patty Brard
Vliegende Hollanders: Sterren van de Schans is de nieuwste telg in een reeks programma’s waarin BN’ers levensgevaarlijke stunts uithalen. De show scoort goed met meer dan één miljoen kijkers. Patty Brard is nu jurylid bij Vliegende Hollanders, maar nam zelf deel aan Sterren Springen. Haar duik leverde een gescheurde lip op, maar zorgde wel voor internationale aandacht voor het programma.

Media-uitzending: Paul Witteman -
-Paul Witteman bespreekt de documentaire Chopin saved my life. Over hoe de ballade nr. 1, opus 23 van Frédéric Chopin een belangrijke rol kan spelen in iemands leven.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 1 maart door de VARA. Te gast waren Jelle Brandt Corstius, Patty Brard en Paul Witteman. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie