Uitzending
DWDD - 5-3-2013

5-3-2013

DWDD

1948 x bekeken | 0 reacties
6
In deze korte uitzending: Sacha de Boer, Ton Koopman, Maarten Engeltjes, Lenneke Ruiten, Robert Kranenborg, Luigi Ciciriello, tafeldame Jojanneke van den Berge.

Sacha de Boer
Sacha de Boer vertrekt bij het NOS Journaal. Ze is één van de vaste anchors van het Achtuurjournaal en werkt al zestien jaar bij de NOS. Op drie mei zal ze voor het laatst het nieuws lezen. De Boer wil zich meer toeleggen op haar andere grote passie: fotografie. Ook zegt ze behoefte te hebben aan 'slow journalism', ze wil langer de tijd nemen om een verhaal te vertellen en wil niet langer tegen dagelijkse deadlines op hoeven werken.

Ton Koopman, Lenneke Ruiten en Maarten Engeltjes
Een dinsdagavond vol sentiment: dirigent Ton Koopman geeft een klassiek muziekcollege over klaagzang in de opera. Sopraan Lenneke Ruiten en counter tenor Maarten Engeltjes illustreren het verhaal en zingen aan aantal van deze “lamenti”.

Robert Kranenborg en Luigi Ciciriello
Robert Kranenborg gunt ons weer een kijkje in zijn zeer culinaire keuken. Samen met Luigi Ciciriello (oprichter van het in truffels gespecialiseerde restaurant ‘La Truffe Noire’) zal hij zich wagen aan het traditionele Franse gerecht ‘truffe sous la cendre’: 'de truffel onder de as'.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 5 maart door de VARA. Te gast waren Jojanneke van den Berge, Robert Kranenborg, Sacha de Boer en Ton Koopman. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie