Uitzending
DWDD - 23-11-2012

23-11-2012

DWDD

1087 x bekeken | 0 reacties
8
In de uitzending van vrijdag 23 november o.a.: Johnny de Mol, Luk Wyns, Noa Wildschut, Erben Wennemars, Pieter Derks. Muziek is er van Royal Parks, tafeldame is Sylvana Simons.

Top 2000
Tot 19:59 kan vandaag gestemd worden op de Top 2000 lijst. Wat is het beste nummer dit jaar in de 'lijst der lijsten'? We vragen het aan Peter Buwalda, Martin Simek, Jesse Klaver en Imanuelle Grives

Crimi Clowns: Johnny de Mol en Luk Wyns
Crimi Clowns is de nieuwe gangstercomedy van Luk Wyns. De serie geeft een absurd contrast tussen het clownsleven van de familie Tersago overdag en de criminele activiteiten 's nachts. Johnny de Mol speelt Wesley Tersago, een van de hoofdrollen, de zoon van gangsterbaas Ronny Tersago (Luk Wyns). Beide zitten vandaag bij ons aan tafel

De Week Draait Door
We nemen de afgelopen week door met spraakmakende gasten:
- Viooltalent Noa Wildschut (11) is de winnares van de tweede Concertgebouw Young Talent Award, een gezamenlijk initiatief van Het Concertgebouw en Deutsche Bank.
- De massastart tijdens de eerste wereldbekerwedstrijden in Heerenveen was afgelopen weekend een sensatie. We praten erover met Erben Wennemars.
- Als afsluiting hebben we de week in Soundbites en is er stand-up comedy van Pieter Derks.

Muziek: Royal Parks

Royal Parks is de artiestennaam van Diederik Nomden. Hij zingt, speelt zowel piano als gitaar en is producer. Nomden zat in vele bands: het veelgeprezen Johan, Daryll-Ann, de begeleidingsband van Ellen ten Damme, Bertolf en awkward i.

In deze uitzending van DWDD waren Johnny de Mol, Diederik Nomden, Ellen ten Damme, Erben Wennemars, Jesse Klaver, Martin Simek, Sylvana Simons en Peter Buwalda te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 23 november door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie