Uitzending
DWDD - 22-11-2012

22-11-2012

DWDD

1101 x bekeken | 0 reacties
8
In de uitzending van donderdag 22 november: Henrie van Beusekom, Mathijs Bouman, Ad van Liempt, Enith Brigitha, Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen. Muziek is er van Kane Ún Tim Wes en tafeldame is Jojanneke van den Berge.

Henrie van Beusekom en Mathijs Bouman
Henrie van Beusekom is ondernemer en maakt camera's voor alles wat rijdt en vaart met zijn bedrijf Orlaco. Geen recessie voor zijn bedrijf: dit jaar is het beste ooit met een groei van zo`n dertig procent. Te danken aan zijn wereldwijde ondernemersblik. Henrie zit aan tafel met Mathijs Bouman die uitlegt waarom Orlaco een voorbeeld moet zijn voor alle Nederlandse ondernemers.

Ad van Liempt en Enith Brigitha
Vrijdag 23 november verschijnt het boek Sportlegendes, Twaalf winnaars die geschiedenis schreven van Ad van Liempt en Jan Luitzen.
In Sportlegendes proberen Nederlandse sportschrijvers erachter te komen wat legendarische sportlieden drijft. Waar haalden ze de motivatie vandaan? Wat deden ze ervoor om de absolute top te halen?
Sportlegendes is een weergaloze verzameling mooie, meeslepende sportverhalen uit een nabij, ver of soms heel ver verleden.
Aan tafel Ad van Liempt en voormalig Nederlands zwemster Enith Brigitha.

Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen
Vrijdag 23 november is de release van het zesde Kane album getiteld 'Come Together'. Goeroe Deepak Chopra was de grootste inspiratiebron voor de plaat: het gevoel van samenkomen, positiviteit en optimisme. Ze hebben de wereldberoemde goeroe zelfs ontmoet. Vandaag zitten zanger Dinand Woesthoff en gitarist Dennis van Leeuwen bij ons aan tafel om over dit album te praten.

Tim Wes
Tim Wes is een Nederlandse jazz-saxofonist. Hij laat horen dat jazz beslist geen gezapige muziek voor oudjes is. Zijn debuutalbum 'On my way' is net uit.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 22 november door de VARA. Te gast waren Ad van Liempt, Enith Brigitha, Dinand Woesthoff, Dennis van Leeuwen en Mathijs Bouman. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie