Uitzending
DWDD - 19-11-2012

19-11-2012

DWDD

1217 x bekeken | 0 reacties
7
In de uitzending van maandag 19 november: Peter R. de Vries, Nico Dijkshoorn en Boer Zoekt Vrouw. Muziek is er van Henk Neven, tafelheer is Jan Mulder

Peter R. de Vries
Vandaag werd bekend dat er in de zaak Marianne Vaatstra een DNA-match is gevonden. Op basis hiervan is verdachte Jasper S. aangehouden. Bij ons aan tafel: Peter R. de Vries.

Nico Dijkshoorn
Voor het boek Dijkshoorn kijkt kunst selecteerde Nico Dijkshoorn kunstwerken uit de collectie van het Kröller-Möller Museum en voegde daar zijn eigen verhalen en observaties aan toe. Wie eenmaal door zijn ogen heeft meegekeken, kijkt nooit meer op dezelfde manier naar kunst.

Boer Zoekt Vrouw
Boer Zoekt Vrouw, het KRO-programma over de liefde, werd gisteren weer uitgezonden en daarom praten wij vanavond met Boer Willem, Boerin Henrieke en Jeannet.

Henk Neven
Henk Neven is een Nederlandse bariton. Neven studeerde in 2003 cum laude af aan het conservatorium in Amsterdam. Sindsdien heeft hij, naast het zingen van liederen en oratoria, vele rollen vertolkt in opera's in onder andere het Concertgebouw, de Opéra National de Paris, de Staatsoper Unter den Linden en in onze eigen actuele opera over Bram Moszkowicz.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 19 november door de VARA. Te gast waren Jan Mulder, Peter R. de Vries en Nico Dijkshoorn. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie