Uitzending
DWDD - 23-1-2013

23-1-2013

DWDD

1118 x bekeken | 0 reacties
7
Mark Misérus, Thijs Zonneveld, Geert de Rooij, Hans Demoed, 'Changes' met Felix Maginn en het Metropole Orkest, Nico Dijkshoorn, tafelheer is Ali B.

Mark Misérus en Thijs Zonneveld
De wielerwereld staat op zijn kop en dat betekent overuren, maar dankbaar werk voor sportjournalisten. Waar halen zij hun scoops vandaan? Hoe ben je sneller dan de concurrent? Aan tafel: Mark Misérus (Volkskrant) en Thijs Zonneveld (NRC).

Felix Maginn en Metropole Orkest
In deze editie van muziekrubriek Changes weer een bijzondere combinatie: Felix Maginn (frontman van de band Moke) wordt gekoppeld aan het Metropole Orkest. Samen zullen zij een nieuwe, verrassende versie neerzetten van een bekend, hedendaags nummer. Eerder deelde Moke het podium met het Metropole Orkest in de HMH (2010), bij ons in DWDD (2010) en op Pinkpop.

Geert de Rooij en Hans Demoed
Vanavond is het zover: de Amsterdam Fashion Week gaat van start. The People of the Labyrinths is één van de twee modemerken die de AFW met een show mogen openen in de Gashouder te Amsterdam. “Waarom People als de opening? Dat is eigenlijk een beetje onderbuikgevoel. We worden geen Parijs, Milaan of New York. Dat hoeft ook helemaal niet. De bedoeling is dat het typisch Amsterdams is, heel eigenwijs en eigenzinnig. Dat zijn The People of the Labyrinths", zo verklaarde programmadirecteur Carlo Wijnands zijn keuze voor het modelabel.
Vlak voor hun show praten wij met Geert de Rooij en Hans Demoed, topmannen van TPOTL. Geert en Hans beheren het modemerk sinds 1984. Sterren als Elizabeth Taylor, Cher en Elton John behoren inmiddels tot hun vaste klanten.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op woensdag 23 januari door de VARA. Te gast waren Ali B., Nico Dijkshoorn en Thijs Zonneveld. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie