Uitzending
DWDD - 29-1-2013

29-1-2013

DWDD

1419 x bekeken | 0 reacties
8
In deze uitzending: Ramsey Nasr, de rubriek 'Boek van de Maand', Michel Mulder, Hein Otterspeer, Gerard van Velde. Muziek is er van Bettie Serveert, tafeldame is Sylvana Simons.

Ramsey Nasr
Morgen zal Ramsey Nasr 'aftreden' als Dichter des Vaderlands. Zijn laatste gedicht is opgedragen aan koningin Beatrix. In het gedicht 'O, zoete onbereikbaarheid' blikt Nasr terug op zijn jeugdherinneringen aan de koningin.

Gerda Aukes, Monique Burger, Wim Krings en Ronnie Terpstra
Ze weten álles van boeken, zien er maandelijks stapels nieuwe van én ze hebben een sterke mening: het DWDD boekverkoperspanel!
Voortaan op de laatste dinsdag van de maand presenteren Gerda Aukes, Monique Burger, Wim Krings en Ronnie Terpstra hun favoriete boek in de uitzending en kiezen zij gezamenlijk één ultiem ‘Boek van de Maand’.

Michel Mulder, Gerard van Veldeen Hein Otterspeer
Wederom succes voor Nederlandse schaatsers! Michel Mulder heeft als debutant op het WK sprint in Salt Lake City direct de wereldtitel in de wacht gesleept. Zijn collega Hein Otterspeer won brons.
Mulder is na Jan Bos, Erben Wennemars (twee keer) en Stefan Groothuis de vierde Nederlandse wereldkampioen sprint. En passant verbeterde hij ook nog het wereldrecord op de sprintvierkamp uit 2012 van Groothuis.
Te gast zijn Michel Mulder en Hein Otterspeer, samen met hun coach Gerard van Velde.

Bettie Serveert
Het nieuwe album Oh, Mayhem van Bettie Serveert ligt in de winkel. Zij spelen komende maanden in alle grote zalen van Nederland.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 29 januari door de VARA. Te gast waren Gerard van Velde, Michel Mulder, Ramsey Nasr en Sylvana Simons. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie