Uitzending
DWDD - 22-1-2013

22-1-2013

DWDD

1253 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending: Sonja Barend, Matthé en Monique Pronk, Robert Kranenborg, Leonardo Pacenti. Muziek is er van Qeaux Qeaux Joans, tafelheer is Prem Radhakishun.

Sonja Barend
Programmamaker en regisseur Ellen Blazer, onder meer bekend van Sonja op Zaterdag, is op 81-jarige leeftijd, na een ziekte overleden.
Blazer heeft van 1956 tot 1996 voor de VARA gewerkt. Haar naam was vooral verbonden aan de talkshow van Sonja Barend, met wie ze 20 jaar lang heeft samengewerkt. In 1977 werden de twee aan elkaar voorgesteld. Het was het begin van een langdurige en innige samenwerking. Samen maakten ze 570 live-uitzendingen.

Matthé en Monique Pronk
Hoe is het om jarenlang rondgereden te hebben in het peloton zonder ooit een druppel EPO of andere doping te hebben gebruikt? Knecht Matthé Pronk reed van 1999 tot en met 2002 bij de Raboploeg, samen met kopmannen als Dekker en Boogerd. Naar eigen zeggen alleen op bruine boterhammen met kaas. Nu het bekentenissen regent, wordt ook Matthé op elk feestje aangekeken. Daar maakt vooral zijn vrouw, Monique, zich kwaad over.

Robert Kranenborg en Leonardo Pacenti
Robert Kranenborg gunt ons weer een kijkje in zijn zeer culinaire keuken. Samen met Leonardo Pacenti (chefkok van Italiaans restaurant Toscanini) zal hij zich wagen aan een Italiaanse Timpano (pastataart), die u misschien wel kent uit de film Big Night.

Qeaux Qeaux Joans
Muziek is er vanavond van Qeaux Qeaux Joans. Komende maanden tourt de zangeres met haar onlangs verschenen debuutalbum No Man's Land door Nederland.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 22 januari door de VARA. Te gast waren Ellen ten Damme, Leo Blokhuis, Manuëla Kemp, Robert Kranenborg, Matthé Pronk, Prem Radhakishun en Sonja Barend. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie