Uitzending
DWDD - 17-1-2013

17-1-2013

DWDD

1086 x bekeken | 0 reacties
8
In deze uitzending: Sylvana Simons, Jan Mulder, Jort Kelder, Fidan Ekiz, Sanne Wallis de Vries, Paul Groot, Alexander Pechtold en Dominique van der Heyde. Muziek is er van traumahelikopter, tafeldame is Gerdi Verbeet.

Sylvana Simons, Jan Mulder, Jort Kelder en Fidan Ekiz
Vannacht wordt het Oprah Winfrey-interview met Lance Armstrong uitgezonden. De hamvraag blijft of hij zal toegeven doping te hebben gebruikt en om vergiffenis zal vragen. Voor DWDD aanleiding om de beste spijtbetuigingen op TV op een rij te zetten en te bespreken met: Sylvana Simons, Jan Mulder, Jort Kelder en Fidan Ekiz.

Sanne Wallis de Vries en Paul Groot
Op 11 januari werd Adèle Bloemendaal tachtig jaar. Reden voor een eerbetoon aan deze grootse theatermaakster, vonden Sanne Wallis de Vries en Paul Groot.
In een dubbelportret zet het duo het fenomeen Adèle gezamenlijk neer. De voorstelling bestaat uit sketches én liedjes; oude verhalen én nieuwe teksten, geschreven door Jan Boerstoel, Paul Groot en Sanne Wallis de Vries. De muzikale leiding is in handen van Martin van Dijk, Adèle’s vaste componist en pianist.

Alexander Pechtold, Dominique van der Heyde en Gerdi Verbeet
Vanavond is het zo ver: de hitserie Borgen is eindelijk op Nederlandse televisie te zien. Volgens politieke junkies is deze serie over de Deense politiek de allerbeste in haar soort. We volgen de verkiezingen van de eerste vrouwelijke premier Birgitte Nyborg, haar spindoctor, de innige band met journalisten en het privé-leven dat onvermijdelijk in de knel raakt. En dat alles in een setting die verdacht veel op de Nederlandse politiek lijkt. D66-leider Alexander Pechtold, NOS-verslaggeefster Dominique van der Heyde en onze tafeldame Gerdi Verbeet zijn alle drie fans van het eerste uur.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 17 januari door de VARA. Te gast waren Alexander Pechtold, Dominique van der Heyde, Gerdi Verbeet, Paul Groot, Sanne Wallis de Vries, Jort Kelder, Sylvana Simons, Jan Mulder en Fidan Ekiz. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie