Uitzending
DWDD - 15-3-2011

15-3-2011

DWDD

2936 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de in de 40 minuten uitzending van dinsdag 15 maart zijn: Harm Taselaar, Carel Kuyl, Joost Zwagerman, Kees Prins, Michiel Romeyn en Herman Koch. Jort Kelder is tafelheer.

Harm Taselaar en Carel Kuyl
Onder andere NOS en RTL maakten vandaag bekend dat ze hun verslaggevers en cameramensen weghalen uit Japan. Verslaggever Jaap van Deurzen baalt dat ie terug moet van de baas. Verslaggever Marije Vlaskamp van het RTL Nieuws twitterde vandaag dat het teruggaan naar Nederland nog niet zo makkelijk is. Tickets en hotelkamers zijn bijna niet te boeken. We praten over de beslissing met hoofdredacteuren Harm Taselaar (RTL) en Carel Kuyl (Nieuwsuur).

Joost Zwagerman
Joost Zwagerman schreef het boek 'Alles is gekleurd'. In het boek maakt hij omzwervingen in de kunst, literatuur en popcultuur. Vandaar de maandelijkse DWDD kunstcolleges van Zwagerman. Deze keer gaat het over het portretteren van Hitler in de kunst. Dit naar aanleiding van twee tentoonstellingen in België die refereren naar de nazi’s. De eerste is in het museum 'Bozar' in Brussel (daar hangt o.a. een retrospectief van Luc Tuymans). De tweede is in museum SMAK in Gent.

Michiel Romeyn, Herman Koch en Kees Prins
Michiel Romeyn, Herman Koch en Kees Prins, kortom de mannen van Jiskefet, geven in april 2011 een theatervoorstelling in de HMH te Amsterdam. Na het succes van de Lullo’s precies een jaar geleden, staan de drie ook nu weer op planken. Ditmaal wordt de voorstelling opgehangen aan de bekende karakters van Debiteuren/Crediteuren.

Jort Kelder
Journalist en presentator Jort Kelder is één van de tafelheren van DWDD. Kelder ventileert graag vileine meningen over economie en politiek, en heeft een zwak voor dieren en dictators. Jort studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht en ging daarna aan de slag bij het tijdschrift Quote. Het blad brak door dankzij de Quote 500 Rijkste Nederlanders.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 15 maart door de VARA. Te gast waren Carel Kuyl, Harm Taselaar, Herman Koch, Joost Zwagerman, Jort Kelder, Kees Prins en Michiel Romeyn. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • DWDD - Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  27-3-2020

  Er komt vanavond na 15 jaar een einde aan de talkshow De Wereld Draait Door. Matthijs van Nieuwkerk neemt vanavond voor de allerlaatste keer plaats aan de kop van zijn talkshowtafel voor de laatste uitzending van zijn…
  Lees verder
 • DWDD - Stond stil bij overlijden Van der Laan

  Stond stil bij overlijden Van der Laan

  7-10-2017

  Burgemeester Eberhard van der Laan is donderdag overleden aan de gevolgen van longkanker. De burgemeester legde 18 september zijn taken neer en schreef in een brief aan alle Amsterdammers dat hij het een voorrecht vond…
  Lees verder
 • DWDD - Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  26-8-2017

  De Wereld Draait Door keert komend tv-seizoen weer terug op NPO 1 met Roxeanne Hazes als nieuwe huisband. De zangeres zal in het nieuwe seizoen van De Wereld Draait Door elke laatste vrijdag van de maand met haar band…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten