Uitzending
DWDD - 14-3-2011

14-3-2011

DWDD

3030 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van maandag 14 maart zijn: Johan Cruijff, Ernst-Jan Pfauth, Alexander Klöpping en DWDD recordings met Alain Clark en Bennie Jolink. Tafelheer is Jan Mulder.

Johan Cruijff
Johan Cruijff is Neerlands' meest legendarische voetbalheld. Niet alleen vanwege zijn superieure voetbal, -en trainersprestaties, maar ook vanwege zijn eigenzinnige visie op voetbal, dat hij met even eigenzinnig taalgebruik weet te duiden. De superspeler met rugnummer 14 is te gast vanwege het 14-jarig bestaan van zijn eigen Cruyff Foundation. Vandaag is de aftrap en hij brengt dé 14 ambassadeurs van zijn Stichting mee.

Alexander Klöpping en Ernst-Jan Pfauth
Het nieuws van de verschrikkelijke ramp in Japan ging vliegensvlug de wereld over. Berichten, foto's en video's verspreidden zich als een olievlek tot in alle uithoeken van de wereld. Sociale media als Facebook en Twitter speelden hierbij een zeer grote rol. Ernst-jan Pfauth en Alexander Klöpping leggen uit.

DWDD recordings
In DWDD recordings spelen Nederlandse en of Vlaamse muzikanten een voor hun belangrijk nummer. Vanavond met Alain Clark en Benny Jolink.

Jan Mulder
Jan Mulder is een vaste DWDD-tafelheer. De oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht over veel onderwerpen schijnen. Hij geeft regelmatig zijn 'top vijf ergernissen'. Jan Mulder voetbalde tijdens zijn profcarrière voor Anderlecht en Ajax. Hij speelde vijf interlands voor het Nederlands Elftal.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 14 maart door de VARA. Te gast waren Jan Mulder, Alain Clark, Johan Cruijff, Bennie Jolink en Alexander Klöpping. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • DWDD - Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  27-3-2020

  Er komt vanavond na 15 jaar een einde aan de talkshow De Wereld Draait Door. Matthijs van Nieuwkerk neemt vanavond voor de allerlaatste keer plaats aan de kop van zijn talkshowtafel voor de laatste uitzending van zijn…
  Lees verder
 • DWDD - Stond stil bij overlijden Van der Laan

  Stond stil bij overlijden Van der Laan

  7-10-2017

  Burgemeester Eberhard van der Laan is donderdag overleden aan de gevolgen van longkanker. De burgemeester legde 18 september zijn taken neer en schreef in een brief aan alle Amsterdammers dat hij het een voorrecht vond…
  Lees verder
 • DWDD - Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  26-8-2017

  De Wereld Draait Door keert komend tv-seizoen weer terug op NPO 1 met Roxeanne Hazes als nieuwe huisband. De zangeres zal in het nieuwe seizoen van De Wereld Draait Door elke laatste vrijdag van de maand met haar band…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten