Uitzending
DWDD - 20-1-2010

20-1-2010

DWDD

2255 x bekeken | 0 reacties
9
De gasten van woensdag 20 januari zijn: Felix Rottenberg, Ricky Koole, Leo Blokhuis, Jeroen Pauw, Reinout Oerlemans en Nico Dijkshoorn. Muziek is er van Erik Bosgraaf en tafelheer is Beau van Erven Dorens.

Felix Rottenberg
Vandaag maakt de rechtbank in Amsterdam een begin met het strafproces tegen PVV-leider Geert Wilders. Het gaat om een regiezitting. Het zal nog spannend worden of er een daadwerkelijk een proces zal volgen. Felix Rottenberg zal de zitting live bijwonen om er in de uitzending van 20 januari zijn persoonlijk verslag van te doen.

Reinout Oerlemans
Op donderdag 21 januari om 20.30 uur start de gezamenlijke uitzending 'Nederland helpt Haïti' op zowel Nederland 1, RTL 4, SBS 6 en TMF. Reinout Oerlemans is de producent van de gezamenlijke live-uitzending op tv. In de uitzending van woensdag 20 januari komt hij samen met presentatoren Jeroen Pauw en Beau van Erven Dorens praten over de actie op televisie.

Jeroen Pauw
Op donderdag 21 januari om 20.30 uur start de gezamenlijke uitzending 'Nederland helpt Haïti' op zowel Nederland 1, RTL 4, SBS 6 en TMF. Jeroen Pauw is één van de presentatoren van de gezamenlijke live-uitzending. In de uitzending van woensdag 20 januari komt hij samen met mede-presentator Beau van Erven Dorens en producent Reinout Oerlemans praten over de actie op televisie.

Erik Bosgraaf
Erik Bosgraaf is een blokfluitist en rijzende ster. De 30-jarige muzikant speelde afgelopen jaar al op gerenomeerde muziekfestivals in Berlijn en Utrecht. Afgelopen november bracht hij zijn nieuwste cd 'Vivaldi Recorder Concertos' uit en vorig jaar won hij de prestigieuze ‘Borletti-Buitoni trust award’. In de uitzending van woensdag 20 januari is Erik Bosgraaf te horen in de uitzending van woensdag 20 januari is Erik Bosgraaf te horen in de uitzending en laat hij zien wat voor onverwachte geluiden hij uit een blokfluit kan toveren.

Leo Blokhuis en Ricky Koole
Ricky Koole en Leo Blokhuis duiken dieper de muziek in in hun nieuwe voorstelling 'Laagland'. Ricky zingt en Leo vertelt. Ze verkennen het spannende grensgebied waar muzikale genres elkaar overlappen. Het is een persoonlijke ontdekkingstocht door de verlaten uiterwaarden van de muziek. Een programma over thuis zijn, over de bronnen van muziek en over liedjes die grenzen passeren, rivieren oversteken maar altijd trouw blijven aan hun wortels.

Beau van Erven Dorens
Beau van Erven Dorens is regelmatig tafelheer in DWDD. De alleskunner - want schrijver, acteur, tv-presentator en voormalig radiopresentator - stapte onlangs van RTL over naar SBS, waar hij onder andere 'Hole in the Wall'. RTL presenteerde hij onder andere: 'Het zesde zintuig', 'Dancing with the Stars' en 'Deal or no Deal'. In het verleden presenteerde hij daar ook 'RTL Boulevard'.

Nico Dijkshoorn
Nico Dijkshoorn is de huisdichter van De Wereld Draait Door en daarom ook te gast in de speciale DWDD uitzending van donderdag 21 januari ten bate van Haïti. Verder is hij elke woensdag te gast en zorgt dan voor sterk wisselende reacties: sommigen noemen hem een prutser, anderen vinden hem geniaal. Vast staat in ieder geval dat de poëzie van Nico Dijkshoorn niemand onberoerd laat. Zijn gedichten, die gewoonlijk spontaan ontstaan, zijn altijd hyperactueel, grappig, verrassend, op de persoon en onnavolgbaar origineel.

Behalve bij DWDD is Nico Dijkshoorn ook te lezen in de Pers, op nu.nl en vi.nl, JFK, Draadstaal en Dit was het nieuws.

In deze uitzending van DWDD waren Beau van Erven Dorens, Reinout Oerlemans, Nico Dijkshoorn, Felix Rottenberg, Ricky Koole, Leo Blokhuis en Jeroen Pauw te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 20 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie