Uitzending
DWDD - 18-1-2010

18-1-2010

DWDD

2567 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten in de uitzending van maandag 18 januari zijn: Matthias Scholten, Eric van Stade, Gerard Timmer, Nelly Frijda Gerti, Bierenbroodspot en Timor. Muziek is er van Tim Knol en de tafelheer is Jan Mulder.

Giro 555 actie Haïti
Matthias Scholten (RTL Nederland), Eric van Stade (SBS-6) en Gerard Timmer (NPO) komen praten over de speciale Haïti-uitzending van aanstaande donderdag. Er is de hele middag overleg geweest over deze uitzending op radio en televisie, die bedoeld is om geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbeving. Inmiddels is bekend hoe de actie eruit gaat zien.

Nelly Frijda
In de uitzending van 18 januari komt Nelly Frijda praten over de oprichting van haar Amsterdamse politieke partij 'Red Amsterdam'. De partij heeft als voornaamste agendapunt dat de gemeente Amsterdam moet stoppen met de bouw van de Noord-Zuidlijn.

Nelly Frijda is een Nederlandse actrice. Ze is in Amsterdam geboren en getogen en speelde al in 1959 in haar eerste film. Sindsdien is ze vaak te
zien geweest, zowel op het witte doek als op televisie en het toneel.

Timor
Timor Steffens, bij sommigen beter bekend als Timor, maakte naam door in 2008 als tweede te eindigen in het dansprogramma 'So You Think You Can Dance' van RTL 5. Na de wedstrijd vertrok Timor naar Los Angeles waar hij werd uitgekozen om mee te mogen dansen in de 'This is it' tour van Michael Jackson. Na het overlijden van Michael Jackson in juni 2009 is Timor niet stil blijven zitten en
komt hij vanavond met een spetterende primeur.

Tim Knol
Tim Knol is een nieuw Nederlands aanstormend talent op muziek gebied. Afgelopen weekend trad hij al op in de Oosterpoort op het Groningse muziekfestival Noorderslag. Zijn muziekstijl is nog ondefinieerbaar, mede door de meerdere voorbeelden en invloeden, maar zijn stijl is zeker vernieuwend en tijdloos. Zijn eerste plaat komt 25 januari pas uit, maar vanavond is hij hier al te zien met
zijn lied 'Silverman Hotel'.

Jan Mulder
Jan Mulder is een graag geziene DWDD-tafelheer. De oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht op veel onderwerpen schijnen.

Jan Mulder voetbalde tijdens zijn profcarrière voor Anderlecht en Ajax. Hij speelde vijf interlands voor het Nederlands Elftal. Een knieblessure dwong hem om op 30-jarige leeftijd een einde te maken aan zijn carrière.

Na zijn voetballoopbaan, schreef Mulder jarenlang columns voor de Volkskrant (afwisselend met Remco Campert), HP/De Tijd, Elsevier en het Belgische Humo.

Jan Mulder is jarenlang sidekick geweest van Barend en van Dorp in hun televisieprogramma's, waaronder Villa BvD. Ten tijde van Talpa is hij een aantal jaar voetbalanalyticus geweest bij de uitzendingen van de Eredivisie.

Tegenwoordig schuift hij één keer in de twee weken aan bij Studio Voetbal, het voetbalpraatprogramma van de NOS.

In deze uitzending van DWDD waren Nelly Frijda, Jan Mulder, Matthias Scholten, Gerti Bierenbroodspot, Eric van Stade, Gerard Timmer en Timor Steffens te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 18 januari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie