Uitzending
DWDD - 15-1-2010

15-1-2010

DWDD

3213 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten in de uitzending van 15 januari: Bert Huisjes, Lodewijk Asscher, Bart Nieuwenhuizen, Marte Röling, Waylon, Rob Oudkerk en Renate Wennemars. Muziek wordt verzorgd door Bettie Serveert. Tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Bert Huisjes, Lodewijk Asscher en Bart Nieuwenhuizen
Saban B. – veroordeeld voor vrouwenhandel – keerde niet meer terug uit Turkije nadat hij van het gerechtshof een week verlof uit de gevangenis kreeg om zijn pasgeboren kind te bezoeken. Volgens De Telegraaf runt hij een disco in de Turkse badplaats Antalya. Aan tafel geven Bert Huisjes (journalist De Telegraaf), Lodewijk Asscher (wethouder Amsterdam) en Bart Nieuwenhuizen...

Marte Röling
Marte Röling is kunstenares en actrice. Ze is o.a. bekend om haar sculpturen en staatsieportretten van Beatrix en Claus. Na het overlijden van haar man, psycholoog en kunstenaar Henk Jurriaans, in 2005 begon ze portretten van hem te schilderen 'als...

Bettie Serveert
Bettie Serveert, genoemd naar tennisspeelster Betty Stöve, is een gelauwerde Nederlandse rockband, die ook internationaal bekendheid geniet. De band debuteerde in 1992 met het album 'Palomine', dat juichend werd ontvangen. Het nieuwste album 'Pharmacy Of Love' (2010) is volgens gitarist Peter Visser 'het hardste album dat we ooit hebben gemaakt'.

Renate Wennemars
DWDD kijkt - in een nieuwe rubriek 'De week draait door...' - terug op de week van Renate Wennemars-Van der Zalm. Zij is een bekende televisiepresentator en tevens de vrouw van meervoudig wereldkampioen schaatsen Erben Wennemars, die afgelopen week afscheid nam van zijn sport.

Waylon
DWDD kijkt - in een nieuwe rubriek 'De week draait door...' - terug op de week van Waylon. Waylon (echte naam: Willem Bijkerk) brak door in het tv-programma 'Holland's Got Talent' en tekende in 2009 als eerste Nederlander een contract bij het Motown-platenlabel. Zijn grootste hit was 'Wicked Ways'.

Rob Oudkerk
DWDD kijkt - in een nieuwe rubriek 'De week draait door...' - terug op de week van Rob Oudkerk, waarin Twitter een belangrijke rol speelde. PvdA'er Rob Oudkerk zat van 1994 tot 2002 voor die partij in de Tweede Kamer. Daarna zat hij kort in de gemeenteraad in Amsterdam, voordat hij wethouder Werk en Inkomen werd. De geruchtmakende zaak met schrijfster Heleen van Royen deed hem besluiten af te...

Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-serie ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’ volgden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 15 januari door de VARA. Te gast waren Bart Nieuwenhuizen, Lodewijk Asscher, Marc-Marie Huijbregts, Marte Röling, Renate Wennemars, Rob Oudkerk, Waylon en Peter Visser. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie