Uitzending
DWDD - 15-12-2009

15-12-2009

DWDD

3133 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten in de uitzending van dinsdag 15 december 2009 zijn: Jan Smit, Martin Koolhoven, Coen van Zwol en estafettezwemsters Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Inge Dekker, Marleen Veldhuis en Hinkelien Schreuder. Muziek wordt verzorgd door Dave Dekker en tafeldame is Paulien Cornelisse.

Nederlandse estafettezwemsters
NOC*NSF heeft bekend gemaakt welke sporters zijn voorgedragen als Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Gehandicapte Sporter van 2009 en de Coach van het Jaar. In de uitzending van dinsdag 15 december zijn estafettezwemsters Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Inge Dekker, Marleen Veldhuis en Hinkelien Schreuder te gast wegens hun nominatie voor Sportploeg van het jaar 2009.

De estafettezwemsters maakten in 2009 hun successenreeks op de 4 x 100 vrij compleet. Na hun overwinning bij de EK én de Olympische Spelen in 2008, behaalden de estafettezwemsters in Rome ook nog eens de wereldtitel op de meest prestigieuze estafette. Het bijbehorende wereldrecord maakte het helemaal af.

Avatar
Regisseur James Cameron (Titanic, Terminator, Aliens) heeft eindelijk zijn droom waargemaakt: zijn allernieuwste film 'Avatar' draait nu in de bioscopen. Volgens velen heeft deze vorm van filmen (volledig 3D en 'computergenerated') de toekomst. De Nederlandse regisseur Martin Koolhoven en filmrecensent Coen van Zwol zijn in de uitzending van dinsdag 15 december te gast om hun oordeel te geven.

Dave Dekker
De eerste single van Dave Dekker ligt in de schappen! Het nummer heet: 'Er staat een hele grote kerstboom' en is geschreven door André van Duin. De single is het logische gevolg van zijn succesvolle musicalcarrière. Dave Dekker speelde de hoofdrol in de musical 'Ciske de Rat'. In de uitzending van dinsdag 15 december treedt Dave Dekker op.
Sinds de première van 'Ciske de Rat - de musical' in 2007 is het voor Dave Dekker een drukke tijd geweest. Tientallen keren speelde hij de hoofdrol en trad hij op in tv-shows.

Ik weet wat jij deed
Het nieuwe hypnose-spelprogramma 'Ik weet wat jij deed' wordt gepresenteerd door Jan Smit. De kandidaten worden onder hypnose gebracht en zullen na afloop moeten raden hoe zij in een bepaalde situatie gehandeld hebben. In de uitzending van dinsdag 15 december zijn Jan Smit, hypnotiseur Jos Claus en kandidaat Sander te gast om meer over het programma te vertellen.

Paulien Cornelisse
In de uitzending van dinsdag 15 december schuift Paulien Cornelisse aan als tafeldame. Ze schreef een bestseller met als titel 'Taal is zeg maar echt mijn ding'. Ze is columnist en schreef voor de NRC een restaurantrubriek. Ook deed ze aan stand-up comedy en vormde ze ooit een cabaretduo met Irene van der Aart, genaamd 'Rots'.

In deze uitzending van DWDD waren Martin Koolhoven, Marleen Veldhuis, Dave Dekker, Inge Dekker, Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Hinkelien Schreuder, Coen van Zwol, Paulien Cornelisse en Jan Smit te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 15 december door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • DWDD - Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  27-3-2020

  Er komt vanavond na 15 jaar een einde aan de talkshow De Wereld Draait Door. Matthijs van Nieuwkerk neemt vanavond voor de allerlaatste keer plaats aan de kop van zijn talkshowtafel voor de laatste uitzending van zijn…
  Lees verder
 • DWDD - Stond stil bij overlijden Van der Laan

  Stond stil bij overlijden Van der Laan

  7-10-2017

  Burgemeester Eberhard van der Laan is donderdag overleden aan de gevolgen van longkanker. De burgemeester legde 18 september zijn taken neer en schreef in een brief aan alle Amsterdammers dat hij het een voorrecht vond…
  Lees verder
 • DWDD - Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  26-8-2017

  De Wereld Draait Door keert komend tv-seizoen weer terug op NPO 1 met Roxeanne Hazes als nieuwe huisband. De zangeres zal in het nieuwe seizoen van De Wereld Draait Door elke laatste vrijdag van de maand met haar band…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten