Uitzending
DWDD - 16-2-2011

16-2-2011

DWDD

1829 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de (40 min.) uitzending van woensdag 16 februari zijn: Derk Sauer, Hans Aarsman, Prins Maurits, nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn en Joop van Zijl. Tafeldame is Yvon Jaspers.

Derk Sauer
Nooit eerder telde Rusland zoveel miljardairs als nu. Het zijn er maar liefst 114. Twee jaar geleden, op het hoogtepunt van de financiŽle crisis, waren het er 47. Een aantal mensen heeft blijkbaar goed geboerd. De cijfers zijn na te lezen in het tijdschrift Finans, de Russische equivalent van Quote. In de lijst staanb opvallend veel goede bekenden van premier Vladimir Poetin, bijvoorbeeld zijn judomaatje Arkadi Rotenberg. Aan tafel zit Derk Sauer, ondernemer in Rusland.

Hans Aarsman
Afgelopen vrijdag zou Hans Aarsman komen praten over de keuze van World Press Photo. Toen was daar de val van de Egyptische president Hosni Mubarak. Aarsman nam op verzoek foto's, die zijn collega Rudy Bouma maakte, mee. Als kijker leerden nam hij ons aan de hand. Zo leerden we beter te kijken naar wat er op de foto's allemaal te zien was. Nu zal Hans Aarsman een aantal World Press Photos op dezelfde manier bespreken.

Prins Maurits
Zaterdag 19 februari 2011 wordt de tentoonstelling 'Iedereen Elektrisch' geopend in in NEMO. De tentoonstelling laat de technologische innovaties op het gebied van elektrisch vervoer zien en werpt een blik op een duurzame toekomst met elektrische autoís. Prins Maurits is in 2009 door het ministerie van Economische Zaken benoemd tot voorzitter van het formule E team. Het E-Team realiseert doorbraken op elektrisch vervoer in onder meer infrastructuur en accu's. Prins Maurits is te gast om er meer over te vertellen.

Slow Jam The News
'Slow Jam The News'. Onder muzikale begeleiding van nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn en zijn band Hankfive, bespreekt Joop van Zijl op ludieke wijze het nieuws.

Yvon Jaspers
Yvon Jaspers is presentatrice van onder meer de kijkcijferhit 'Boer Zoekt Vrouw'. Dit programma is ook in het seizoen van 2010/2011 (startte op 12 december 2010) weer een daverend succes met kijkcijfers boven de vijf miljoen.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op woensdag 16 februari door de VARA. Te gast waren Derk Sauer, Hans Aarsman, Joop van Zijl, nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn, Prins Maurits en Yvon Jaspers. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!