Uitzending
Dragons Den - 5-5-2008

5-5-2008

Dragons Den

1274 x bekeken | 0 reacties
5
In de eerste aflevering krijgen de dragons de meest uiteenlopende ideeën te beoordelen: zo wil de Australische Pip graag een investering in haar idee voor eetbaar hout. Ze weet zeker dat er ‘groei en bloei’ mensen zijn die het leuk vinden zelf champignons te kweken op haar boomstammen. Het lijkt een buitenkans voor Henk Keilman die voorzitter is van de Nederlandse Vegetariërsbond. En dan is er René. Het enthousiasme spat van hem af. Zijn raamslot kan niemand openbreken en is, volgens hem, dus absoluut een investering waard.

De businessanalisten Achmed en Dumile proberen, strak in het pak, de dragons te overtuigen om te investeren in hun internetsite en ook Aernout ziet in het internet een gouden toekomst. 0900-nummers kunnen opdoeken, voortaan moet je op tv-programma’s en belspelletjes reageren via zijn e-mailsysteem.

Deze uitzending van het programma Dragons Den is uitgezonden op maandag 5 mei door de KRO. Te gast waren Henk Keilman, Annemarie van Gaal, Willem Sijthoff, Arjen de Koning en George Banken. De presentatie was in handen van Jort Kelder.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!