Uitzending
De Smaak van Joël - Rijpen

Rijpen

De Smaak van JoŽl

26-7-2019

| 1176 x bekeken | 0 reacties
7
We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'rijpen'. JoŽl gaat naar Engeland om daar te zien hoe het rijpen van een schimmelkaas al begint na het melken van de koe. Verder: een zorgvuldig gerijpte steak, die wordt met de week lekkerder. Maar ja, ergens moet er een punt zijn waarop zo'n stuk vlees het hoogtepunt voorbij is. In het land van de steaks, de Verenigde Staten, gaat JoŽl op zoek naar het omslagpunt.

De presentatie was in handen van JoŽl Broekaert. Deze uitzending van het programma De Smaak van JoŽl met de titel Rijpen werd uitgezonden op vrijdag 26 juli door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie