Uitzending
De Smaak van Joël - Aromatiseren

Aromatiseren

De Smaak van Joël

19-7-2019

| 1160 x bekeken | 0 reacties
7
We ontrafelen de geheimen achter alledaagse bereidingswijzen die lang niet zo vanzelfsprekend zijn als ze lijken. Deze week 'aromatiseren'. Waarom aroma's zulke dominante smaakmakers zijn, ontdekken we in deze aflevering. Joel doet daarom een smaaktest met drie jeugdige experts. Maar ook reist hij naar het Verenigd Koninkrijk voor een bezoek aan een van de beste restaurant ter wereld: The Fat Duck. Hier brengen ze aromatiseren naar een heel nieuw level: natuurlijk om de gerechten lekkerder te maken, maar ook om diep nostalgische gevoelens op te roepen. Joël moet terug naar zijn kindertijd.

De presentatie was in handen van Joël Broekaert. Deze uitzending van het programma De Smaak van Joël met de titel Aromatiseren werd uitgezonden op vrijdag 19 juli door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie