Uitzending
Beau - Aflevering 41

Aflevering 41

Beau

29-6-2020

| 2249 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

Beau "Aflevering 41"
Met in deze uitzending: -Top-atleet Roelf B. moet 5 jaar de Hongaarse cel in voor drugshandel. Mick van Wely volgt de zaak. -Thierry Baudet schreef een boek: 'Politiek Van Het Gezond Verstand'. Hij en Theo Hiddema zijn te gast. -Huub Stapel, oud-keeper Ronald Waterreus, advocaat Gitte Stevens en kunstenares Iris Frederix over hun onvoorwaardelijke liefde voor...Limburg!

Op vakantie in eigen land! Waarom moeten we naar Limburg?
Van de Provence naar de Provincie, want uit onderzoek blijkt dat dit jaar de helft van alle buitenlandse vakanties wordt ingeruild voor een vakantie in eigen land. Maar waar gaan we dan naartoe?

Huub Stapel over cultuursector: 'Aan ons lot overgelaten'
De culturele sector heeft het zwaar tijdens de coronacrisis. In de Tweede Kamer werd er gedebatteerd over een eventueel steunpakket. Acteur Huub Stapel heeft een stevige mening over de betrokken minister.

Thierry Baudet: 'We proberen de burger erbij te betrekken'
In 'Politiek van het Gezond Verstand' blikt Baudet terug op de ontstaansgeschiedenis van Forum voor Democratie. Samen met zijn vaste partner in crime Theo Hiddema loopt hij nu ruim drie jaar rond op het Binnenhof.

Mick van Wely over straf Roelf B.: 'Hij heeft veel geluk gehad'
Het was de grootste drugsvangst ooit op het Hongaarse Sziget, een van de grootste muziekfestivals van Europa. Vorig jaar werden topatleet Roelf B. en zijn jeugdvriend Gert-Jan N. opgepakt met 6700 XTC-pillen en twintig kilo joints op zak.

Henk Krol fuseert met Henk Otten: Jair haalt verhaal!
Opvallend politiek nieuws: De partij GO van Henk Otten, we kennen hem als een van de oprichters van Forum voor Democratie, fuseert met De Partij voor de Toekomst van onder anderen Henk Krol.

In deze uitzending van Beau waren Huub Stapel, Iris Frederix, Ronald Waterreus, Theo Hiddema en Thierry Baudet te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 41 werd uitgezonden op maandag 29 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie