Uitzending
Beau - Aflevering 39

Aflevering 39

Beau

25-6-2020

| 2851 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

Beau "Aflevering 39"
Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten.

Matthijs van Nieuwkerk over La Boheme: 'Dat grijpt mij aan'
Andre van Duin zong in de laatste weken van DWDD een Nederlandstalige versie van 'La Boheme' voor Matthijs van Nieuwkerk. Waarom was dit moment zo bijzonder voor Matthijs?

Matthijs van Nieuwkerk blikt terug op de meest iconische DWDD-momenten
Matthijs van Nieuwkerk kreeg vandaag de Ere Zilveren Nipkowschijf. Volgens de jury maakte hij met De Wereld Draait Door het invloedrijkste programma van de eeuw. Bij Beau blikt hij terug op de meest hilarische, ontroerende en bijzondere momenten.

Hoe kijkt Matthijs van Nieuwkerk terug op 15 jaar DWDD?
Matthijs van Nieuwkerk kreeg vandaag de Ere Zilveren Nipkowschijf, volgens de jury maakte hij met De Wereld Draait Door het invloedrijkste programma van de eeuw. Zijn naam wordt in een mooi rijtje bijgeschreven van onder andere Mies Bouwman, Van Kooten en de Bie, Sonja Barend en Andr? van Duin.

Hoe moeilijk hebben onze Tweede Kamerleden het met de 1,5 meterregel?
Verslaggever Ja?r Ferwerda was aanwezig bij het laatste coronadebat voor het zomerreces. Premier Rutte over knuffelen met Macron: 'Ik moet hem nu op grote afstand toeknikken, het is verschrikkelijk.'

"We worden weggezet als kroegbazen, maar we zijn een heel professionele branche"
Wat betekenen de versoepelingen van de coronamaatregelen voor de horeca? Rob?r Willemsen, voorzitter Koninklijke Horeca Nederland, is negatief gestemd. "Men begint de persconferenties een beetje karikatuur te vinden."

In deze uitzending van Beau was Matthijs van Nieuwkerk te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 39 werd uitgezonden op donderdag 25 juni door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie