Uitzending
Beau - Aflevering 40

Aflevering 40

Beau

26-6-2020

| 1652 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

Beau "Aflevering 40"
Met in deze uitzending: -Met meer dan 3 miljard aan noodsteun wordt KLM letterlijk in de lucht gehouden, maar is dat genoeg? CEO Pieter Elbers reageert. -We kennen hem allemaal van zijn schoenen en nu wil hij lijsttrekker van het CDA worden. Hoe gaat Hugo de Jonge dat aanpakken? -Kees Jansma en Wesley Sneijder over de heerlijke biografie van Nederlands record-international.

Wesley Sneijder imiteert op hilarische wijze Louis van Gaal
De biografie van Wesley Sneijder gaat over drankgebruik, ruzies op trainingen en zijn relatie met Yolanthe Cabau van Kasbergen. Maar natuurlijk vooral over de geweldige momenten die hij beleefde bij zijn clubs ?n Oranje. Hij blikt terug op zijn band met Louis van Gaal.

'Ik wil het CDA weer als echte volkspartij neerzetten'
Het leek voor Hugo de Jonge een goud geplaveide weg richting het lijsttrekkerschap van het CDA te worden. Leek, want nadat Mona Keijzer zich dinsdag kandideerde, volgden ook nog Kamerleden Martijn van Helvert en Pieter Omtzigt. En dus maakt het CDA zich op voor een lijsttrekkersstrijd.

De lijsttrekkersstrijd barst los bij het CDA
Verslaggever Ja?r Ferwerda was aanwezig bij de ministerraad. Hij peilde de reacties op de lijsttrekkersstrijd die losbarst bij het CDA.

KLM-topman over staatssteun: 'Giften bestaan niet, we betalen zeven procent rente'
Twee maanden na de aankondiging van het kabinet is er dan eindelijk een uitgewerkt steunplan voor KLM. Het luchtvaartbedrijf krijgt 3,4 miljard euro aan leningen. Nederland hoopt het bedrijf zo overeind te houden.

In deze uitzending van Beau waren Hugo de Jonge, Kees Jansma en Wesley Sneijder te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 40 werd uitgezonden op vrijdag 26 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie