Uitzending
Beau - Aflevering 42

Aflevering 42

Beau

30-6-2020

| 794 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Beau onder andere:

Beau "Aflevering 42"
Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten.

Roel en Najib kunnen niet wachten om het podium weer op te gaan
De vlag gaat uit bij de sportscholen en de sekswerkers, maar zeker ook bij concertzalen, poppodia en theaters: na drie maanden mogen er eindelijk weer meer dan honderd mensen bij elkaar komen. Roel van Velzen en Najib Amhali zijn dolgelukkig.

Kunstenaar Frank verblijdt Amsterdam met een Legoversie van Andre Hazes!
Bezoekers van de Dam keken gek op toen er midden in Amsterdam ineens een mysterieus beeld stond: een Legoversie van Andre Hazes, die 69 jaar zou zijn geworden. De maker? Streetart Frankey, die de stad vaker voorziet van de nodige bijzondere objecten.

Ic-verpleegkundige Sandra blikt terug op hectische periode
Hoewel de coronamaatregelen verder worden versoepeld, bereiden de Nederlandse ziekenhuizen zich alweer voor op een eventuele nieuwe golf. Zo komen er extra ic-bedden bij en wordt er nieuw personeel opgeleid.

Is politiek Den Haag klaar voor de versoepeling van de coronamaatregelen?
1 juli is een spannende dag, want veel van de coronamaatregelen worden versoepeld. Maar niet alle maatregelen komen ten einde: "Ik wil altijd mensen knuffelen, en dat mag nog niet. Dat vind ik erg jammer", zegt Henk Krol tegen Jair Ferwerda. En hij is niet de enige!

'De steun voor Rutte is breder dan ik ooit heb gezien'
Als er nu verkiezingen zouden zijn in Nederland, was het een gelopen race. De VVD, onder leiding van premier Mark Rutte, is immens populair. De partij heeft in de peilingen drie zetels verloren, maar laat met 41 zetels de rest van de partijen ver achter zich.

In deze uitzending van Beau waren André Hazes, Henk Krol, Jaïr Ferwerda, Mark Rutte, Najib Amhali en Roel van Velzen te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 42 werd uitgezonden op dinsdag 30 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie