Uitzending
Beau - Aflevering 36

Aflevering 36

Beau

22-6-2020

| 726 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

Lukt het Martijn en Wolter om van de corona-kilo's af te komen?
We bewegen minder en eten meer, dus we zien de nodige corona-kilo's eraan vliegen. Vier weken geleden zaten Wolter Kroes en Martijn Koning met een paar kilootjes extra aan tafel en beloofden ze beterschap...

Albert Verlinde: 'Iedereen is de dupe van wat er nu gebeurt'
Terwijl we langzaam uit de lockdown kruipen, groeit de roep om meer duidelijkheid bij ondernemers. Want hoe kan het dat de luchtvaart weer draait, terwijl bioscopen en theaters dreigen om te vallen?

Saskia Belleman over Thijs H.: 'Zijn ouders zochten eindeloos naar hulp'
Wat bezielde de 28-jarige Thijs H. toen hij mei vorig jaar drie volstrekt willekeurige voorbijgangers doodstak? Die vraag stond maandag centraal in de rechtbank, waar gruwelijke details over zijn mogelijke daden werden besproken.

Hoe de ruimtevaart de droogte (mogelijk) kan verhelpen
Het is een spannende week voor de Nederlandse ruimtevaart. Zodra het weer het toelaat lanceert de European Space Agency een groep satellieten in een baan om de aarde, waaronder die van Marco Beijersbergen.

Minister Van Nieuwenhuizen: 'We moeten wijs met water omgaan'
De zomer is begonnen! Aankomende week wordt het bloedheet, en volgens meteorologen wordt zelfs de hele zomer erg broeierig. Droogte op komst dus. Wat betekent dat voor ons drinkwater? Moeten we op rantsoen?

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 36 werd uitgezonden op maandag 22 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie