Uitzending
Beau - Aflevering 43

Aflevering 43

Beau

1-7-2020

| 1040 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

Zij beleeft 'het ultieme gevoel van vrijheid' op 130 meter diepte!
De serie Home Game bracht de meest unieke, gevaarlijke, maar ook traditionele sporten van over de hele wereld in beeld. Freediver Nanja van Broek heeft er ervaring mee: het wereldrecord staat op haar naam.

Menno heeft al veertig jaar lang dwanggedachten: hoe gaat hij ermee om?
Psychiater Menno Oosterhoff leeft al ruim veertig met dwanggedachten en leert pati?nten om met deze stoornis om te gaan. Hij opent een online dwangcaf? waar lotgenoten met elkaar kunnen praten.

'Je hebt nog steeds Tweede Kamerleden die institutioneel racisme ontkennen'
Na weken van emotionele demonstraties en felle discussies was het woord vandaag aan de Tweede Kamer. Vlak voor het zomerreces debatteerden ze in Den Haag over institutioneel racisme. Het ging er fel aan toe: Wouter de Winther en Ozcan Akyol schuiven aan.

Vier politiek verslaggevers over de beroemde Binnenhof Barbecue
Vanwege het coronavirus gaat de Binnenhof Barbecue, voor het eerst in 43 jaar, niet door. Na de barbecue hebben politici acht weken vakantie. Politiek verslaggevers Frits Wester, Wouter de Winther, Jair Ferwerda en Charlotte Nijs bespreken deze klassieke afsluiter van het politiek jaar.

Beau "Aflevering 43"
Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten.

In deze uitzending van Beau waren Frits Wester, Jar Ferwerda en zcan Akyol te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 43 werd uitgezonden op woensdag 1 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie