Uitzending
Beau - Aflevering 46

Aflevering 46

Beau

6-7-2020

| 1748 x bekeken | 1 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

Beau "Aflevering 46"
Met in deze uitzending: -Strafpleiters Jan Vlug en Peter Plasman over kroongetuige Nabil B.. -Jort Kelder en Frits Wester over het CDA-lijsttrekkersdebat. -RTL-verslaggever Laura Veneman ging op zonvakantie in coronatijd. -Streetart Franky rouwt om het afgehakte hoofd van Hazes. -Martin Koolhoven, Dominic Seldis, Jet Berkhout, Hermine Deurloo en het Concertgebouworkest eren filmcomponist Ennio Morricone.

Het Concertgebouworkest geeft Ennio Morricone een prachtig eerbetoon
Een bijzondere man is niet meer: filmcomponist Ennio Moriccone is op 91-jarige leeftijd overleden. Het Concertgebouworkest eert hem met een bijzondere versie van Love Theme, uit de film Cinema Paradiso.

Wat maakte filmcomponist Ennio Morricone zo ontzettend bijzonder?
Hij was de grootste filmcomponist ter wereld. Hij schreef de muziek voor meer dan vijfhonderd films en werd overladen met prijzen. Ennio Morricone is niet meer, hij overleed op 91-jarige leeftijd. We eren zijn oeuvre met NPO Radio 4-presentator Jet Berkhout en regisseur Martin Koolhoven.

RTL Nieuws-verslaggever Laura vertelt je hoe je zomervakantie eruitziet!
Op vakantie naar het buitenland? Dat kan best even spannend zijn, vanwege corona. Laura Veneman van RTL Nieuws nam de proef op de som, want hoe gaan andere landen om met het virus? En kun je wel met een gerust hart het vliegtuig in stappen?

'Interview oud-advocaat van Nabil B. is onprofessioneel en levensgevaarlijk!'
De Amsterdamse deken van de Orde van Advocaten start een onderzoek naar het mogelijk schenden van de geheimhoudingsplicht door de vorige advocaat van Nabil B. Advocaten Peter Plasman en Jan Vlug zijn allesbehalve te spreken over de actie van de oud-advocaat.

Streetart Frankey reageert op onthoofde Lego-versie van Andre Hazes
Een week geleden zat Streetart Frankey nog vol trots bij ons aan tafel: ter ere van de 69e verjaardag van Andre Hazes onthulde hij een Lego-versie van de zanger. Niet veel laten heeft tuig hardhandig een eind gemaakt aan het eerbetoon.

In deze uitzending van Beau waren Dominic Seldis, Frits Wester, Jort Kelder, Martin Koolhoven en Peter Plasman te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 46 werd uitgezonden op maandag 6 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie