Uitzending
Beau - Aflevering 45

Aflevering 45

Beau

3-7-2020

| 2769 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

Gerard Joling over unieke samenwerking: 'Zo'n grappige gast!'
De zomervakantie komt er nu echt aan, en dat betekent dat het ook weer tijd is voor een goede zomerhit. Komt die hit dit jaar van Nederlandse bodem? Als het aan Gerard ligt zeker!

Sunnery en Ryan keren na tien jaar terug in de Johan Cruijff ArenA!
Sensation White was zeventien jaar lang een fenomeen. Drie jaar na het stoppen zou morgen een nieuwe editie zijn: Beyond Sensation. Helaas gaat dat niet door, maar Sunnery James en Ryan Marciano bouwen alsnog een feestje.

De wekelijkse ministerraad, en uiteraard was Jair erbij!
Het is vrijdag en dus tijd voor de wekelijks ministerraad. Verslaggever Jair Ferwerda was erbij en ving de bewindslieden op, onder andere over de lijsttrekkersverkiezing bij het CDA en de boerenprotesten.

Mischa Blok over racisme: 'Ik word in mijn gezicht gespuugd'
Radiopresentator Mischa Blok besloot na jaren van grapjes, intimidatie en opmerkingen vanwege haar Aziatische achtergrond haar hart te luchten. Met de hashtag 'ik ben geen kutchinees' bracht ze het probleem op Twitter onder de aandacht.

Een verhit gesprek aan tafel over nu al veelbesproken AD-interview
Ontwikkelingen in de zaak van kroongetuige Nabil B. In een opvallend artikel in het AD beweert zijn voormalige advocaat dat het OM de rol van Peter R. de Vries als vertrouwenspersoon van Nabil B. onwenselijk vindt. Peter R. schuift aan, samen met AD-journalisten Yelle Tieleman en Jens Olde Kalter.

Beau "Aflevering 45"
Met in deze uitzending: -Mischa Blok stelt racisme tegen Aziatische Nederlanders aan de kaak. -Sunnery James en Ryan Marciano treden morgen op in een lege Johan Cruijff Arena. -Gerard Joling is terug met nieuwe muziek.

In deze uitzending van Beau waren Gerard Joling, Jar Ferwerda, James E en Peter R. de Vries te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 45 werd uitgezonden op vrijdag 3 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie