Uitzending
Beau - Aflevering 44

Aflevering 44

Beau

2-7-2020

| 1644 x bekeken | 1 reacties
5
In deze uitzending van Beau onder andere:

Beau "Aflevering 44"
Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten.

Jair organiseert de (alternatieve) Binnenhof-BBQ!
Het is de laatste dag van het parlementaire jaar. Tot diep in de nacht zijn er vergaderingen en stemmingen. En er is uiteraard ??n traditie waar onze verslaggever Jair Ferwerda natuurlijk niet mag ontbreken.

DI-RECT - Here's To The Love
Live in de uitzending zong DI-RECT 'Here's To The Love'.

Meebeslissen over de winnaars van de Oscars? Zij mogen het!
De Oscar Academy, organisatie van de belangrijkste filmprijs ter wereld, publiceerde gisteren een lijst met nieuwe leden die voortaan mogen mee beslissen over de winnaars. Tot hun grote verrassing vonden de Nederlandse cameraman Jasper Wolf en stunt-regisseur Willem de Beukelaer hun naam terug op die lijst. Zij bepalen vanaf dit jaar mede wie er aan de haal gaan met de prestigieuze filmprijzen.

Max Verstappen is klaar voor het nieuwe F1-seizoen!
Hij heeft er meer dan een half jaar op moeten wachten, maar dit weekend is het zo ver: Max Verstappen kan eindelijk beginnen aan zijn jacht op de Formule 1-wereldtitel. En die begint bij de Grand Prix van Oostenrijk! Robert Doornbos schoof aan om er alles over te vertellen.

Hoe zit het met de Ruinerwold-zaak?
Het Drentse Ruinerwold werd vorig jaar oktober wereldnieuws na de vondst van een spookboerderij met daarin een gezin dat jarenlang volledig afgesloten van de buitenwereld leefde. Vandaag stonden vader Gerrit Jan van D. en de huurder van de boerderij, Josef B., voor de rechter. De twee worden verdacht van vrijheidsberoving van zes kinderen van Gerrit Jan van D. Silvan Schoonhoven en Yehudi Moszkowicz schoven aan.

'We hebben een blauwdruk van de onderwereld in Nederland'
Het wordt ook wel "het grootste recherche-onderzoek ooit" genoemd, een "gamechanger". Vele liquidaties, martelingen en ontvoeringen werden voorkomen. En dat allemaal omdat de politie een geheime berichtendienst wist te hacken en zo wekenlang kom meelezen met chatberichten van duizenden zware criminelen. Aan tafel hoofd van de recherche in Nederland, Andy Kraag, en misdaadverslaggever Mick van Wely.

Michiel Vos: 'Dit nieuws slaat in als een bom'
Sinds de zelfmoord van Jeffrey Epstein leek ze van de aardbodem verdwenen. Tot vandaag. Ghislaine Maxwell, de belangrijkste vertrouweling van Epstein, is na een jaar aangehouden door de FBI. We schakelden met Michiel Vos vanuit Connecticut.

In deze uitzending van Beau waren Bert Doorn, Jar Ferwerda, Max Verstappen, Michiel Vos en Robert Doornbos te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 44 werd uitgezonden op donderdag 2 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie