Uitzending
Beau - Aflevering 35

Aflevering 35

Beau

19-6-2020

| 3213 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Beau onder andere:

Beau "Aflevering 35"
Met in deze uitzending: -Jort Kelder en Wouter de Winther over de roerige politieke week. -Ellie Lust en Tim Oliehoek over het eindeloze succes van detectiveseries. -Miljuschka Witzenhausen kookt de sterren van de hemel in 'Miljuschka' Kookt'. -Adverteerders rennen massaal weg bij VI na Akwasi-grappen van Johan Derksen. Beau praat erover met Angela de Jong.

Angela de Jong over VI-ophef: 'Het is gewoon vrijheid van meningsuiting'
Er is grote ophef ontstaan rond Veronica Inside. Sponsoren nemen massaal afstand van de talkshow en willen niet langer adverteren, na uitspraken die Johan Derksen deed over Zwarte Piet en Akwasi.

Miljuschka: 'Het draait in mijn familie om eten'
De afgelopen jaren heeft Miljuschka Witzenhausen zich ontpopt van hobbykok tot invloedrijke tv-chef. Het uren zwoegen in de keuken heeft zijn vruchten afgeworpen, want inmiddels schittert ze elke dag op RTL 4 met haar eigen programma.

Dit is waarom we nog altijd zo graag naar een goede detective kijken!
Al decennialang zijn we eraan verknocht: een goede detective. Deze week keken maar liefst anderhalf miljoen mensen naar 'Vera', het bewijs dat we er nog lang niet klaar mee zijn. Tim Oliehoek en Ellie Lust leggen uit wat het geheim van een goede detective is.

Jort Kelder: 'Hugo de Jonge is ondergeschikt aan Mark Rutte'
Nadat Wopke Hoekstra zich niet heeft aangemeld als mogelijke lijsttrekker van het CDA, gaat de strijd waarschijnlijk tussen Hugo de Jonge en Mona Keijzer. Wie wordt het? Jort Kelder en Wouter de Winther geven antwoord.

Verslaggever Jair polst bij Mona Keijzer of ze lijsttrekker wordt
Een roerige week in politiek Den Haag, want wie worden de lijsttrekkers van het CDA en van D66? Jair Ferwerda probeert bij Mona Keijzer los te krijgen of zij zich kandidaat stelt voor het CDA.

In deze uitzending van Beau waren Ellie Lust, Jort Kelder, Miljuschka Witzenhausen, Tim Oliehoek en Jar Ferwerda te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 35 werd uitgezonden op vrijdag 19 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie