Uitzending
Beau - Aflevering 34

Aflevering 34

Beau

18-6-2020

| 2848 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

Beau "Aflevering 34"
Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten.

Frank, Jacqueline en Dave blikken terug op de rijke historie van Pinkpop
Het festivalterrein in Landgraaf blijft helaas leeg dit jaar, want Pinkpop kan vanwege corona helaas niet doorgaan. Frank Lammers, Jacqueline Govaert en Dave von Raven over hun hoogtepunten op het festival.

De 19-jarige Pieter heeft de oplossing tegen de eikenprocessierups
Ze zijn elke zomer een grote bron van overlast: de eikenprocessierupsen. Maar, je kunt er ook je geld mee verdienen. Dat doet de 19-jarige Pieter van Middelaar uit Bunschoten, en hij heeft nog niet eens zijn VWO afgerond.

Frank Lammers kritisch over uitspraken Johan Derksen
"Johan kan alleen maar uitdelen, en niet incasseren. Dat vind ik kinderachtig", aldus acteur Frank Lammers. Derksen kwam in opspraak na uitspraken die hij deed over rapper Akwasi.

Jair bezoekt het Concertgebouw met Lodewijk Asscher
Sinds kort repeteert het Concertgebouworkest weer samen, maar wel op anderhalve meter afstand. In de zaal waar twee duizend man in kan, mag één van de beste orkesten ter wereld nu dertig man ontvangen.

Wordt Hugo de Jonge lijsttrekker van het CDA?
De kogel is door de kerk! Waar Wopke Hoekstra de handdoek in de ring gooide, neemt coronaminister Hugo de Jonge de vlucht naar voren: hij stelt zich beschikbaar als lijsttrekker van het CDA. Hoe zien zijn kansen eruit? Frits Wester geeft antwoord.

In deze uitzending van Beau waren Frank Lammers, Frits Wester, Jacqueline Govaert, Lodewijk Asscher en Wopke Hoekstra te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 34 werd uitgezonden op donderdag 18 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie