Uitzending
Beau - Aflevering 30

Aflevering 30

Beau

12-6-2020

| 998 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Beau onder andere:

Beau "Aflevering 30"
Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten.

Waarom mogen wij in Nederland eigenlijk nog niet voetballen?
In veel Europese landen gaat het weer van start: de voetbalcompetitie. Nederland blijft achter, maar waarom? Aan tafel Jack van Gelder en Kees Jansma.

Een kleine greep uit het nieuws van vrijdag 12 juni
Wat gebeurde er allemaal op deze vrijdag 12 juni? We hebben een kleine greep uit het nieuws verzameld.

Rachel Hazes komt met Andre Hazes-museum: 'Alles is bewaard'
Het was zijn grote wens, maar het kwam er nooit van: een kroeg. Om zijn droom alsnog te verwezenlijken, komt Rachel Hazes binnenkort met een kroeg (en museum) als eerbetoon aan haar man Andre.

Verslaggever Jair is bij de uitreiking van de '1 juno-mok'
De coronacrisis en de datum 1 juno zijn dankzij minister Grapperhaus onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Voorafgaand aan de wekelijkse ministerraad zocht Jair Ferwerda de minister op.

Voormalig coronapatient Mirjam herstelt maar niet van het virus
Er is veel over gesproken: te volle ic's, sterfgevallen en ziekenhuispatienten. Maar nu blijkt dat ook veel mensen die besmet zijn geweest en thuis herstelden van het coronavirus, mogelijk maandenlang klachten houden.

In deze uitzending van Beau waren Jack van Gelder, Jar Ferwerda, Kees Jansma en Rachel Hazes te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 30 werd uitgezonden op vrijdag 12 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie