Uitzending
Beau - Aflevering 33

Aflevering 33

Beau

17-6-2020

| 2056 x bekeken | 0 reacties
8
In deze uitzending van Beau onder andere:

Beau "Aflevering 33"
Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten.

Beau "Aflevering 33"
Dagelijkse talkshow waarin Beau van Erven Dorens, op geheel eigen wijze, de dag doorneemt met kijkers en actuele gasten.

Hoe is het met Boer Zoekt Vrouw-koppel Bastiaan en Milou?
Met miljoenen keken we ook dit seizoen weer naar Boer Zoekt Vrouw. We smulden van de ontluikende liefde tussen de Zeeuwse boer Bastiaan en stadsmeisje Milou, die in Frankfurt aan haar carrière werkt. Maar hield de lange afstandsrelatie de afgelopen maanden stand? Vanavond keken we vooruit èn blikten we teug, samen met boer Bastiaan en Milou.

Quincy Promes: 'Bedoeling is om 3x per week getest te worden'
Jose Woldring is d vrouw achter dj's als David Guetta, Martin Garrix en Sunnery James & Ryan Marciano. Tien jaar geleden richtte zij het bedrijf The Media Nanny op en sindsdien groeide ze uit tot de pr-koningin van de dance. Vandaag werd bekend dat haar bedrijf gaat fuseren met SEG, een van de grootste sportmanagementbedrijven ter wereld. Daarmee komen haar dj's onder hetzelfde dak als Memphis Depay, Robin van Persie en Quincy Promes. Aan tafel zaten Jose Woldring en Quincy Promes.

Live videobellen met David Guetta!
Jose Woldring is d vrouw achter dj's als David Guetta, Martin Garrix en Sunnery James & Ryan Marciano. Tien jaar geleden richtte zij het bedrijf The Media Nanny op en sindsdien groeide ze uit tot de pr-koningin van de dance. Vandaag werd bekend dat haar bedrijf gaat fuseren met SEG, een van de grootste sportmanagementbedrijven ter wereld. Daarmee komen haar dj's onder hetzelfde dak als Memphis Depay, Robin van Persie en Quincy Promes. Aan tafel zaten Jose Woldring en Quincy Promes en via Zoom hadden we contact met David Guetta.

Hoekstra: 'Ik heb de mooiste baan van politiek Den Haag'
Hij was misschien wel de gedroomde kandidaat van het CDA om bij de komende Tweede Kamerverkiezingen tegen Mark Rutte te strijden om het premierschap. Maar verrassend nieuws vandaag: Wopke Hoekstra haakt al voor de race af. In een interview met De Telegraaf maakte hij vanochtend bekend dat hij geen lijsttrekker wil worden. Hij schoof aan.

Hoe baanbrekend zijn de antistoffen tegen het coronavirus?
De hele wereld is maar met n ding bezig: een vaccin vinden tegen het coronavirus. Elke dag worden door allerlei laboratoria ronkend nieuwe vaccins, medicijnen en antistoffen gepresenteerd. Ook de Nederlandse medische wereld zoekt mee naar oplossingen. Het Amsterdam UMC zegt nu een baanbrekend antilichaam te hebben gevonden. Hoogleraar virologie Rogier Sanders en arts-microbioloog Jean-Luc Murk schoven aan.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 33 werd uitgezonden op woensdag 17 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie