Uitzending
Beau - Aflevering 32

Aflevering 32

Beau

16-6-2020

| 1981 x bekeken | 0 reacties
8
In deze uitzending van Beau onder andere:

Beau "Aflevering 32"
Met in deze uitzending: -Burgemeester Aboutaleb, Soufiane Bouali en Bianca Koomen over de tweedeling in Nederland door de coronacrisis. -Dinand Woesthoff is terug met nieuwe muziek. -Johan Derksen, Ellen ten Damme en Margreet Beetsma over Drenthe als vakantiebestemming.

De strijd om lijsttrekkerschap barst los bij het CDA
De zoektocht naar een nieuwe CDA-lijsttrekker is nu echt begonnen. Wie maakt de meeste kans? Corona-minister Hugo de Jonge, KLM-redder Wopke Hoekstra of MKB-voorvechter Mona Keijzer? Verslaggever Jaïr Ferwerda peilde de stemming in Den Haag

John van den Heuvel over de zaak rondom de aanslag op De Telegraaf
'Een regelrechte aanval op de persvrijheid', noemde het Openbaar Ministerie vandaag de aanslag op De Telegraaf. Twee jaar geleden werd een auto vol met jerrycans tegen de gevel aan gereden en in brand gestoken. John van den Heuvel schuift aan over de rechtszaak vandaag.

Dinand Woesthoff is na vijf jaar radiostilte terug met nieuwe muziek!
Zestien jaar lang scoorde Dinand samen met zijn band Kane grote hits en speelden ze shows in uitverkochte zalen en stadions. Nu is hij terug met nieuwe muziek, helemaal ingespeeld op de actualiteit.

In deze uitzending van Beau waren Dinand Woesthoff, Ellen ten Damme, Johan Derksen, Margreet Beetsma en John van den Heuvel te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 32 werd uitgezonden op dinsdag 16 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie