Uitzending
Beau - Aflevering 15

Aflevering 15

Beau

9-4-2021

| 1442 x bekeken | 1 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

LuckyTV: Slaap is belangrijk
Slapen. Ontzettend belangrijk. Om dat zo goed mogelijk te kunnen doen, moet je een goed matras aanschaffen. LuckyTV vroeg advies aan een ťchte expert.

Edwin Evers - Stad en Land
TweeŽnhalf jaar geleden verliet Edwin Evers de radio. Na meer dan twintig jaar ochtendshow, was het tijd voor iets nieuws. En dat nieuws lag eigenlijk voor de hand, want hij leefde altijd al een dubbelleven: overdag radio, 's avonds optreden met z'n band, of als vaste drummer bij The Voice of Holland. Nu verschijnt zijn debuutalbum. Hij zong het liedje 'Stad en Land' live in de studio.

Edwin Evers lanceert debuutalbum!
TweeŽnhalf jaar geleden verliet Edwin Evers de radio. Na meer dan twintig jaar ochtendshow, was het tijd voor iets nieuws. En dat nieuws lag eigenlijk voor de hand, want hij leefde altijd al een dubbelleven: overdag radio, 's avonds optreden met z'n band, of als vaste drummer bij The Voice of Holland. Nu verschijnt zijn debuutalbum.

Van journalist tot... metalfan!
Overdag is Suzanne Bosman een keurige presentator op Radio 1 maar zodra de zon ondergaat staat zij het liefst in een verknipt t-shirt in een gruizig popzaaltje te headbangen op heavy metal. Nu mag ze een wekelijkse podcast presenteren over haar favoriete muziek.

De Jonge tempert verwachting op versoepelingen
Hugo de Jonge wil de verwachtingen op versoepelingen temperen. "Ik zie steeds meer hoop dat we een besluit zouden kunnen gaan nemen om van alles weer te gaan versoepelen. Dat ga ik temperen, omdat ik zie welke wanhoop dat veroorzaakt in ziekenhuizen".

'Begin juli iedereen eerste prik gehad'
Inmiddels heerst er een aan woede grenzende wanhoop in de samenleving: wanneer krijgen we onze vrijheid terug? De uitweg: vaccineren. Maar dat gaat lastiger dan gedacht.

'Philip rots in de branding voor de Queen'
De Britse prins Philip is op 99-jarige leeftijd overleden. De prins was 73 jaar getrouwd met Queen Elizabeth, en dat was ook zijn belangrijkste rol. Man zijn van. Maar de goedlachse prins nam die functie dankbaar op zich en kleurde hem met eigenzinnigheid in. Na ruim zeventig jaar virtuoos de tweede viool te hebben gespeeld overleed hij vanmorgen op Windsor Castle.

In deze uitzending van Beau waren Edwin Evers en Suzanne Bosman te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 15 werd uitgezonden op vrijdag 9 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!