Uitzending
Beau - Aflevering 11

Aflevering 11

Beau

5-4-2021

| 1668 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

Glennis kon niet genieten van deelname aan Songfestival
Glennis Grace, Wulf en Afrojack verzorgen dit jaar een speciaal optreden tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Voor Glennis is het podium niet nieuw, hoe is het voor haar om terug te zijn? En zijn ook Wulf en Afrojack klaar voor dit historische optreden?

LuckyTV: Leuke initiatieven tijdens Paasdagen!
Pasen was anders dan anders dit jaar, door corona natuurlijk. Gelukkig was LuckyTV aanwezig bij een aantal heel leuke initiatieven!

Zo gaat het Nederlandse optreden tijdens Songfestival-finale eruitzien!
Gerben Bakker, Head of Show van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam, geeft een aantal voorzichtige hints van wat we van het Nederlandse optreden tijdens de finale van het Songfestival kunnen verwachten. Iets met Afrojack, Glennis Grace, Wulf en de Erasmusbrug...

Annemiek van Vleuten wint opnieuw de Ronde van Vlaanderen
Ze is misschien wel de allerbeste wielrenster ter wereld. Iedereen weet, als je Annemiek van Vleuten een voorsprong geeft, dan pak je haar niet meer terug. Ze won afgelopen weekend opnieuw de Ronde van Vlaanderen. Maar hoe? "Ik probeer de hele wedstrijd om te denken: alles dat zwaar is, is goed voor mij."

'Trombose-experts niet geraadpleegd over AstraZeneca'
"Ik snap het besluit om te stoppen absoluut niet", aldus Saskia Middeldorp, internist van het Radboudumc en trombose-experts. Afgelopen vrijdag werd besloten om, in elk geval voorlopig, te stoppen met het inenten met het coronavaccin van AstraZeneca.

In deze uitzending van Beau waren Glennis Grace en Nick van de Wall te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 11 werd uitgezonden op maandag 5 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie