Uitzending
Beau - Aflevering 16

Aflevering 16

Beau

12-4-2021

| 1438 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Beau onder andere:

De Funda make-over bingokaart!
Een visgraat vloer, een zwarte keuken, zwarte accenten in huis. We kunnen nog wel even doorgaan, maar dit zijn al jaren dť trends in huizenland, en dus ook op Funda. Waar komen deze trends vandaan? Beitske de Jong en Bob Sikkes vertellen over hun immense liefde voor Funda, en verbouwde huizen.

Huisarts: 'Vaccinatie is organisatorische draak'
Huisarts Matthijs van der Poel verdeelde zijn vaccins noodgedwongen onder kennissen om niets verloren te laten gaan. "Het is echt schrikbarend", vertelt Van der Poel, "in mijn praktijk komt van de kwetsbare groep maar 30 procent een vaccin halen." Ook maakt de huisarts zich zorgen: een groep kwetsbaren onder de 60 zou worden ingeŽnt met AstraZeneca, maar er is nog geen alternatief.

LuckyTV: Een gezellig reisje Rhodos
Een experiment: coronaproof op vakantie. Je zou blije gezichten verwachten, maar volgens LuckyTV hadden de mensen die mee mochten pech.

Seaspiracy laat de (heftige) impact van de visindustrie zien
De schokkende documentaire Seaspiracy neemt de commerciŽle visserij onder de loep. Een wereld vol dierenleed en maffiapraktijken. Is dit een reden om minder vis te eten? Teun van de Keuken neemt ons mee in deze, voor velen onbekende, wereld.

Droom komt uit! Francis wordt Moeder Overste
Operazangeres Francis van Broekhuizen krijgt de rol van haar leven. Het was echt voorbestemd. Vanaf deze zomer mag ze namelijk Moeder Overste gaan spelen, in de musical The Sound of Music. Aan tafel geeft Francis een klein voorproefje!

'Er is in 15 maanden niks veranderd'
Na een sluiting van een halfjaar leek er eindelijk goed nieuws te zijn voor de horeca: mogelijk zouden de terrassen op 21 april weer openen. Maar, helaas voor de horeca, het plan gaat niet door. Tot groot ongenoegen van Rober Willemsen.

Hoe verloopt de Haagse communicatie?
Wel versoepelen, niet versoepelen. De terrassen wel open, of toch weer niet. Er is veel te doen geweest over het al dan niet versoepelen van de coronamaatregelen. Inmiddels is duidelijk: het land blijft voorlopig op slot. Wouter de Winther over de communicatie vanuit politiek Den Haag.

In deze uitzending van Beau waren Teun van de Keuken en Wouter de Winther te gast. De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens. Deze uitzending van het programma Beau met de titel Aflevering 16 werd uitgezonden op maandag 12 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!